Sunah Suka Sakura dot com

Friday, January 1, 2010

Tahun baru bagi seorg lelaki bernama SOLEH


malam sunyi..datang lagi..tercari2 aku erti reality..adakah hakiki itu tetap abadi??atau hanya ilusi yang mewarnai diri??

tertanya2 aku sendiri...dimana hilangnya diri, yang dulu selalu gagah melakari hidup ini, yang tak mungkin akan kalah dengan caci maki, tapi kini??seolah2 ramai yang membenci....

jam didinding virtz room menunjukkan sudah masuk 4.30pagi..kat sofa ada bunyi dengkuran enak black dahlia aka along, jeles aku akan kenyaringan bunyi dengkuran itu,hahaha..ngantok sebenrnya...disebelah kiri pulak kyusuk si syafiq dgn movienya..malas tegur...skang siaran tv3 sahaja yang on air..cerita impak maksima the series...
hari nie aku pakai jeans baru..hahah..teringat lak butir2 ym dgn aida tadi..hahahahah.."aku rasa aku ensem pakai jeans nie..sebab leh nampakkan bontotku yang macam ricky martin" hahahah..sengal lak aku!!

dah masuk tahun baru..tapi jiwaku masih kosong..aku kurang jelas sebabnya...bila ingat2 balik...rasa macam nak balik ke zaman study..banyak memori..malam nie aku akan senaraikan nama2 yang aku rasa aku ingat, banyak memberiku memori...
Siti Salmah Samsudin, Nursunarti syafie, fiesol alias, Allahyarham Yusof Sahkofi Muhammad, aha!!! budak Kbe 1147 (hahahha..rindunya kat dia..tu yang zaman sekolah menenngah...kat u lak tak terkira lak...insan pertama yang aku kenal kat uum...roslan. yang lain2 aku ingat kat PAK TAM, muaz, ctk, syu, ramai gak..tak tertaip lak...n tak terlupa..insan yang banyak aku susahkan..hahaha..AIDA adlina adit :P opss..budak fansuri gak..budak rdaksi, nik rosli..sape lagi eh...ramai la...mohd abd khadir gak..skang dah lecture dah dia kat uum tu..huhuh

kenangan yang tak boleh aku lupakan kat uum...banyak..yang paling aku tak leh lupakan..errrr...mangsa bunuh diri kat blok b..errr..depan mata..ishh..taknak la aku sebut :P

untuk tahun 2009..banyak yang aku lalui..teruk sgt2 awal tahun...aku start awal tahun dgn kesakitan yang amat..aku berhijrah kat taman desa k.l..ikot housemate pertama aku muddy..baik hati gler..designer...masa ni la aku dapat rasa kehidupan yang sebenar...sedey..aku keje mangment trainee kat watson..gaji ciput..awal2 tu masa lom dapat gaji, ada rm45je dalam wallet..fuhh...bayangkan nak tunggu dapat duit..huhuhuh..tapi aku leh survive gak..teruk gak la..masa nie sorg pun takde yang tolong aku..aku rasa semua kawan aku macam jauhkan diri..sebab sapelah au nie...fuh...
alhamdulillah..kenal dgn seseorg online..dia suh aku try aply kat opis die.. alt media sdn bhd...kat media prima..alhamdulillah...akhirnya aku dapat keje..thanks a lots helmi..kat sini la aku banyak lalui zaman2 penuh kegembiraan..kenal dgn nick yang tak henti2 bercakap..kelaka..hahah..tapi bila die cakap "sorry i am not in mood" kene hati2 la :P shahir yang lawak gak..hahha...mat gym..tapi cepat pengsan kalo kuat berlari :P syafiq yang cool, ramai lak kalo nak sebut semua..tapi semuanya macam telah bagi aku satu ruang hidup yang baru..yang membentuk hidup aku kini..thanks kat semua virtz team!!!! i love u all... kalo ada gosip baru..jgn lupa aku :P
pasal relationship?? :P hahaahaha..yang nie agak comlicated..so aku diamkan je.. :P

aku harap 2010 memberi aku lebih kebhagiaan..insyaallah..


6 comments:

Anonymous said...

Some people really care & love u...

E.d.Y said...

selamat tahun baru

b a m b a m ' s said...

motif nama saya disebut 2x..??2 kali tuh..kah3...

AdyBudika said...

selamat tahun baru edy...look familar..but...urmmmm sape eh?.... :) ur blog so nice..hahaha bambam :P

Anak Jawa said...

kehidupan tak semudah yg disangkakan.
semoga 2010 berikan ady kehidupan yg lebih baik. insyaAllah

Fauzi Fbi said...

Awat xbg tau kwn2 tgh susah...hihi