Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, March 23, 2010

Hari yang memberi aku sedikit ruang untuk gembira....

Datang keje pukul 2petang hari nie.... selepas tido selama 11 jam macam selalu :P
pakai baju "ninja broken" kesukaan aku...berjalan jer datang sri pentas....aku dapat rasa hari nie aku akan rasa gembira....masuk tak sampai sejam...ada posmen datang...aku jeling jer kat pintu opis...Helmi yang pegi.....

Helmi : "Wah ady sknag makin ramai peminat"
Aku : (terpinga2.....)
Helmi : "i ha...ada hadiah untuk ko"
Aku : (tertanya2 lak sape la yang pos hadiah kat aku)

Ambik hadiah tu dan terus letak sebelah meja...konon2 tak excited...dalam hati berdebar gak..sape la yang kasi kan... Helmi sampai jer meja die...terus aku tengok...La...dari my dear Lim Angie...

dengan cepat aku bukak hadiah tuh..sebelum nie pernah gak la aku n Lim dok bermsj kat facebook...tak sangka die betol2 hantar hadiah kat aku...dan isi bungkusan itu....adalah.......

bukan sebijik..tapi dua bijik...hahahahha..best2....

Terus aku msj Lim kat facebook....wish thanks....so terjadilah lagi pembalasan msj secara berlarutan...misteri gadis nie....macam2 aku tanye..tapi semua tak berjawapan..syaratnya satu jer

"1more thing dear ur blog write something happy la...u write all sedih cerita n tolong ckit yg u batuk2 nk masuk ajal tolong padamkan wat i cry sangat haha...u lagipun always rindu ur past lover da p duh ingat xboleh lepas ape "kadang2 i kesal kenapa i mengenalkan dia kat kau" potential girls tengok pun xmahu u sbb u still cling on 2 her u xboleh buka hati ko untunk lain pompuan masauk..hahaha..psychologist u cakap sini.......u make yourself positive 1st then i cerita tentang i"

So dgn tidak semena2...aku terfikir apa yang die katakan....betul jugak..dalam blog aku neh semua pasal kesedihan jer..kadang2 mesti org nak tau pasal kegembiraan aku...

Baiklah my dear Lim.... i will...start hari nie ady akan cuba jadi lebih positif...post nie pun memang ditujukan untuk u :)

nie la Lim Angie aku tuh...comel kan die...tapi misteri....


9 comments:

Takeey @ Adin said...

wow...a secret and mysterious admire!

nicee... =)

tongek said...

aku x suka perempuan ni.. x pernah burukkan aku!!!

tongek said...

dia* pernah burukkan aku!!!

angie said...

eh BONTOT! I pun xmahu u suka I..tolong u jauhkan diri dari I...lagi jauh lagi baik!!!...U busuk kurang ajar! I *muntah*

angie said...

eh tongek your nick describes you best...you are an ASSHOLE!!!!!!!!!

AdyBudika said...

jgn gaduh2...aku sorg jer kalo korg nak berebut :)

tongek said...

hm.. rasanya ayat aku bukan nak gaduh pun...

aku x suka dia sebab dia pernah burukkan aku.. kan aku pernah cerita kat ko dulu..

eh.. dia cakap tongek tu ASSHOLE!! nampak sgt dia nak berebut dgn ko.. hahahahha

nama tongek ni.. hm.. walaupun x berapa sedap.. tapi aku nak guna nick ni gak.. ia amat bermakna tuk aku.. ^^

angie said...

ady...your fren ask for it!!!!

angie said...

ady...i am referring to tongek!!!!