Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, April 4, 2010

Izinkan aku terus membuka pintu hatiku....

Aku tak faham....sejak setelah sekian lama aku kenal...aku rasakan aku ada suatu perasaan yang lain terhadap dia..namun aku tak yakin dengan apa yang aku rasa...sayang ini bermaksud cinta??? cinta ini bermaksud aku ingin memilikinya???

Aku tidak mahu rasa kehilangan lagi..kerana kehilangan itu pedih..sakit...kalau tiada pertemuan...takkan mungkin ada perpisahan..namu jika tiada pertemuan, takkan ada rasa cinta ini...aku sendiri tak pasti dgn apa yang aku rasa...

Sejak akhir2 ni, sakit aku sudah berkurang... Alhamdulillah... aku rasa amat sihat...terima kasih kepada semua yang sentiasa bersama aku dikala susah dan senang...buat Daniel, will, Abg AJ, Tongek, Angah, semua yang banyak support aku dari belakang.....aku cukup terharu dgn apa yang telah kalian berikan...

Otak macam tepu untuk jari aku terus menaip pagi ni...otak bercampur2...aku tak yakin untuk aku buka kembali pintu hati aku yang aku rasa aku tutup untuk sesiapa saja..tapi kali ini aku rasa aku dgn sengaja membiarkan ia terbuka..masalah yang bakal aku hadapi mungkin tak mampu aku harungi...tapi percayalah...aku sentiasa menantikan jawapan darimu....jgn lagi ada kehilangan..aku akan cuba jadi yang terbaik buatmu....jgn persiakan rasa kasih sayang ini...


9 comments:

angie said...

T_T

tongek said...

sama sama dy.. ko byk tolong aku gak.. ^^

x suka tingkat atas tu!!

Anonymous said...

sepi seorang perindu....

b a m b a m ' s said...

walawehhhh!!ni leh buat gosip nie!ahhahahha...saper2!!!dah lama x bergosip2 ngan ko nehhh..kih3..

Anonymous said...

siapakah gerangan org yg dimaksudkan itu wahai ABG BUDIKAN ku????owh..x nak share ke??xkan saya..owh opkos NOT..saya WIFE org..hihihii..da ready nanti cite kat kita ek budikan..=p

b a m b a m ' s said...

takkan aku kot tasha..wakakakka..

AdyBudika said...

+sepi seorang perindu+....aku tahu kamulah insan itu...jgn terus biarkan aku tertanya macam ini...

Natasha Roziana said...

AKU TAHU KAMU LAH INSAN ITU...
ayat ni ditujukan dkt sape???
bkn tasha kan??opkos la bkn..
AIDA kan...kan..
abg budikaN ku..
pliss jadi seorg yg gentleman okeh!!!

Natasha Roziana said...

owh no!!!
tasha kurang teliti....urm..
sapekah gerangan ANONYMOUS yg komen nih???...
diakah org itu???
+sepi seorg perindu+ ????