Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, January 25, 2011

ABPBH vs AKADEMI FANTASIA vs MENTOR....2011

ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN


Senarai top 5 untuk Anugerah Bintang Popular 2011 dah pun dikeluarkan.. so ade ke tak eh calon2 yang mungkin anda akan undi?? Nak tengok senarai calon2nya????
ni haa.......
Sila klik DISINI untuk mengetahui senarai calon2nya...


Untuk yang berminat n ada bakat dalam bidang nyanyian....ada Dua reality Tv menanti anda.. AKADEMI FANTASIA 9 dan MENTOR 5....


MENTOR 5



untuk maklumat lanjut....
leh singgah webpage MENTOR....

MANA TAU ANDA PEMENANG MENTOR YANG SETERUSNYA :)

Sila klik DISINI untuk singgah2 tengok webpage MENTOR...ada lagi audition lepas nie...

AKADEMI FANTASIA 9



Akademi Fantasia??? aku tak ambik port..heheheh..sebab aku tak kisah sgt station tv saingan media prima neh..errr..leh gitu?? :P


6 comments:

ciK mOt ©™ said...

ady, yang tag tu, malam ni kita wat ek...rini tak sempat...

AdyBudika said...

Cik mot..its ok..tak wat pun takpe... :) jgn risau :)

Anonymous said...

Ady jaga ur job yer..theres a time for work n play..dont let it affect ur performance k ;)

AdyBudika said...

errr.....macam bos jer....errrr...tak pun ...err..berdebarnya..nie bos ker agnes eh?? errrr

Anonymous said...

Hahaha...jgn risau..bukan boss tapi follower ady jer...

AdyBudika said...

owhhh..baru risau tadi..ahahahah..sebab ayat macam ayat boss selalu pakai :P