Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, January 26, 2011

Ahmad Dhani, Park Jin Young, Erwin Gutawa pengetua baru Akademi Fantasia 9... Atau Ahmad Froogy??

Dengar kata Ahmad DHani bakal menjadi pengetua baru AF 9.. Errrr...relevenkah keputusan pihak astro ini?? yang tu sama2 kita fikirkan la k...

Masalahnya sekarang...dalam kecoh2 org sibuk memperkatakan isu ini... Muncul lak sorg individu yg gedik2 ngaku die pengetua AF...urmmm...

kisahnya begini....
Pagi tadi...aku lom bangun tido...Hari ni cuti la katakan..so terlajak tido sikit...
Memekak melolong kat depan pintu rumah.... Tengok2...urmmm...ape lagi la hijau neh ....

siap berbaju n tag name aku tu... Aku jadi tertanya lak awatnya dia pakai macam tu...
nak tau ape die cakap ???

Froogy : I ada nak gi astro ... nak jumpa bakal pelajar I... I skang dah dilantik jadi pengetua AF

Aku : (Aduh...sakit jiwa tol la...Aku layankan aje) habis tu nape terpekik terlolong..pegi jelah!!!!

Froogy : mana kasut I yang U beli tempoh hari?

Aku : Takde pernah beli pun... kalau u nak pegi jugak..pakai je kasut yg ada kat rak tu...


lepas tu mula la hijau tu dok menggeledah rak kasut aku...


Aku masuk bilik balik..nak sambung tido...tapi 15 minit kemudian, hijau masuk bilik...terus tido sebelah aku...pelik lak...die kata "lain kali beli kasut tu besar sikit"nadanya sayu...

Aahhahahahaha...aku terlupa lak tapak kaki hijau tu gabak besarnya...tu pun ada hati nak jadi pengetua AF konon..ahahahaah

korang tengok sendiri la kalo tak percaya cakap aku... Kalau lebih-lebih kang korang cakap aku senagja nak jeles2 dengan menatang hijau ni lak... so tengok la sendiri k...



* so apa penilaian korg??


Dah la katak..tak sedar diri...bile org umumkan Ahmad Dhani sebagai pengetua baru AF..die lak lebih2 felling jadi ahmad dhani... Ko ada masalah ape ni froogy..cer cerite cer cerite.....


16 comments:

ciK mOt ©™ said...

yehhh...saya vote for ahmad froggy...

selamat pagi ady...
sehat hari ni???

AdyBudika said...

Cik mot....jgn gatai2 nak vote froogy!! die tak layak!!! :P
alhamdulillah sihat..harap cik mot pun sihat...cuti neh :)

SHaMRiZa =) said...

plik tul la... mcm2 diorg nih... punye la rmai artis kat mlysia nih... tuh jugak yg dpilih.....=(.. ady ko bg jela pluang kat si froggy tuh... ak ghase die lg lyk....hahahah

AdyBudika said...

Sham..aku tak ijinkan..errrr...ahahaha..die kasut pun takde saiz..heheheh

Zulkifly Omar said...

tambah2 fofular la encik froggy ni... ksian la tuan dia mau melayan nanti... hahaha

incik mumu said...

alah..
xpakai kasot pon xpe..
sepanjang AF tuh pon tak penah pon ako tengok camera zoom kat kaki pengetua die..
so kire froggy kao tuh okeh jek laaa nak jadi pengetua..
keh keh keh

AdyBudika said...

ahahahahah..korg sengaja nak kasi jeles kat hijau neh...kang aku bunuh die..senang jer~~

Nur_iman_hanna said...

^_^

rosmina samin said...

Mr Froogy tgh bersemangat nak jadi pengetua AF9, dia dah tau ke Ahmad Dhani get the position already? cian en Hijau tu... =(

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

en ahmad froggy comel.hakhak

Woofer Storm said...

ntah pape nak suh ahmad dhani,better ahmad froggy bro..hehee

ada keja uma tuk bro,tolong siapkn kalau ada masa..tapi jgn pksa diri tau..

http://www.wooferstorm.com/2011/01/1st-ga-pearl-by-moon.html

moga sihat2 selalu^^

Afzainizam said...

Tiada ku sangka
Bola-bola api
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar
Begitulah jua
Harapan padamu
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar

Biar saja
Aku jadi
Penggantinya
Di sisimu
Kau yang cantik
Sopan santunmu
Paling comel
Di hatiku


eeeeeemmmmm aku tujukan lagu ni pada katak hijauuuuuuu

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SHaMRiZa =) said...

afundi froggy... t wat tman tiger aku...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

sumpah comel mr. froggy ni. geram...nak dia, peluk2... :)

nur athirah said...

wahhhh!! katak ni.. smer mcm yg sy.. tp sy nyer kecik sikit.... rindu kt katak.. present dari fren time diploma... hohoho... hope grogy kamoo sudi berkawan ngan katak saya... hahahahha...

nur athirah said...

wahhhh!! katak ni.. smer mcm yg sy.. tp sy nyer kecik sikit.... rindu kt katak.. present dari fren time diploma... hohoho... hope grogy kamoo sudi berkawan ngan katak saya... hahahahha...