Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 24, 2011

Blog Saya Nak Domain!!


Sila klik DISINI untuk ke link penganjur...


Saya nak sangat2 sampai kempunan nak wat domain sendiri sebab saya rasa saya nak lebih
COOL
MANTOP
DIPNDANG SUCI..errr
MACHO...

sejujurnya nak ada domain sendiri sebab dengan domain sendiri saya macam ada rumah sendiri..bukan lagi rumah sewa yg nak renovate pun kadang2 rasa tak selesa :)

Tag
CIK MOT

NUR IMAN

WOOFER STORM

ROSMINA

INI DIARY SAYE


16 comments:

ciK mOt ©™ said...

huwaaa...ini tidak adil...kita baru jek kenal...naper kita kena tag...hahah...

ok ok..itu ayat lakonan jek...
insyallah mot buat nanti ek...

AdyBudika said...

Mot...sebab saya masih baru kat sini...tak kenal sape2 pun..mot je sudi komen ady..so ady tag mot..errr

Nur_iman_hanna said...

insyaallah i will help u fren... ^_^

AdyBudika said...

Thanks iman....

Woofer Storm said...

thank bro..hehe nanti join ye,slm persahabatan dari sy bro^^

AdyBudika said...

thanks woofer...

GelakJE! said...

tq join.. letakkan link pada mereka yang anda tag tu ye.. jgn lupa bgtau mereka yang anda dah tag mereka dilatest post diorang..

AdyBudika said...

done gelakje :)

Alal Yaakub | PM said...

blagak siot,x nak duduk umah sewa..haha

AdyBudika said...

ahahahah..nak ada rumah sendiri :P

Hannan Al-Qudsey said...

wah ! gud gud.. same entry to promote this contest http://www.hannanalqudsey.com/2011/01/contest-blog-saya-nak-domain.html

sy dah dapat domain..rasa macho, suci bersih selaganya kini.. best gila bile saya jugak bakal ditayangkan di pawagam 27 january ni

http://www.hannanalqudsey.com/2011/01/saksikan-hunny-di-pawagam-pada-27.html

hahaha :) semoga BERJAYA ady

Asrul "iLham" Sany said...

follor u, and hope u follow me too

nice blog, dude

AdyBudika said...

i will :)

ciK mOt ©™ said...

malam ni kita wat...tak sanggup nak hampakan kawan...terutama kawann baru...ady tungguu

AdyBudika said...

thanks cik mot :)

GelakJE! said...

ok dah dalam senarai.. tq join!!

yang lain2 tu sempat lagi untuk dapatkan domain pilihan anda!!

http://gelakje.com/contest-blog-saya-nak-domain/