Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 24, 2011

Buah Hati Aku Terluka...Tapi tetap degil...

Balik keje tadi tengok bilik bersepah2 dengan barangan dari first aid aku...time tu tengok Mr Froogy dah terlentang kat atas lantai...panik beb... Asal aku langkah masuk...die tersedar dan terus rampas hdset aku... Tah nape tah ... Aku cepat2 nak balut luka untuk die...luka tu sekitar joint antara kaki n peha...urmmm... Tapi si hijau ni memang degil sikit..tak percaya aku rawat...So die tetap berkeras nak kol sape tah...so aku biarkan la dia..degil sngat kan...


*Ni la rupa budak degil....

Lepas die buat panggilaN...Aku check call item aku...Cheh!!! tak sedar punya budak..aku ingat die call ppum ker...hospital ker...999 ker.....rupanya nak tau die kol sape??





Ni Haaaa......



Sumpah aku tak tolong ko dah hijau...lantak la..ade hati time2 sakit macam nie nak tarik perhatian awek aku?? So aku terus biar la die luka sorg2..tak kesian dah.....


13 comments:

rosmina samin said...

hahahaha =)

-ini diary saye- said...

dah pergi jupe doktor ke? cek kalo2 ada depression... (>_<)

AdyBudika said...

malas nak layan..ade hati nak caras awek org dalam sakit2 tu...so bior jer...

Woofer Storm said...

hahaaa..bro,mnt btul ngan Elly Mazlein ea??heeee

AdyBudika said...

Woofer...awek aku kot.sebab tu aku minat..ahhaahha :P

ciK mOt ©™ said...

sib baik...kalu dia kol pasha sendat...camner???

AdyBudika said...

ahahahahaha...kalo Pasha sendat takpe...izinkan aje..restu :P

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

adoi la..feeling2 bca smbil dengan lagu bground, part akhir mmg tak bole blah! berdekah naz di buatnya.haha

Anonymous said...

Lol..ady u r like mr bean n his teddybear..mr froggy ur BFF

AdyBudika said...

Nazz.....die nie suke wat perangai sangat..tapi die je teman ady T_T
hehehe..lol..i am mr bean?? ahhaha

Nur_iman_hanna said...

\(^_~)/

cahaya said...

cian froggy xada owg rawat dia..huhu :p

Alisya said...

pandai froggy buat panggilan yek?