Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, January 25, 2011

Ghairah blogging - Aku buat hal kat M.H.I TV3... (Malaysia Hari Ini)

Hari ini 25. January 2011.
Akibat terlalu sangat ghairah nak berblogging :P Aku telah dengan tidak sengaja telah membuat pelbagai kesilapan sepanjang 2 1/2jam bersiaran ini... Grrrrrr... So nasihat aku kat org2 baru nak blogging yg macam aku neh...kene profesional time nak blog..ahhaah..jgn time keje kantoi lak :P




Akibatnya aku dapat satu pujian dari Encik ini...


*Die kata " BAGUS KEJE AWAK HARI NI...TAHNIAH" errrrr...nie pujian atau sindiran eh??? sama2 kita fikirkan eh ..grrrr...


14 comments:

ciK mOt ©™ said...

ensemnya la ally ni...huhuhu...

selamat pagi tuan rumah...

sehat hari ni???

AdyBudika said...

cik mot..awal pagi dah blowaking..sila oi sila..ada muinuman panas neh (show lom habis tapi ady masin nak blogging..) ahaha..jap lagi dapat la pujian lagi neh :P

sembil9n said...

xdpt tgk tv ler =_=" ape sbnrnye neh~

AdyBudika said...

heehheheheheheheheh sembilan...belakang tabir jer :)

Nur_iman_hanna said...

sabar2..
take it positive ~
jadikan pengajaran...hehe..
agar xmengulanginya lg... ^_^

Lelaki Ini said...

sowie2!
tak faham la..
boleh tak sape explain kat saya???

Alal Yaakub | PM said...

haiyoo,,,nie mcm ka keleja..huhu

AdyBudika said...
This comment has been removed by the author.
ciK mOt ©™ said...

ady keje ngan tb tiga ek???

AdyBudika said...

aha cik mot....

ciK mOt ©™ said...

owhhh bestnya....jaga diri bebaik ye ady...

apa pun terjadi, hidup mesti terus...
owhh ensemnya ally...tetiba...hahaha

AdyBudika said...

nanti org sampaikan salam cik mot kat ally..tetibe..ahahah

♥NuR SyAFiQah♥ said...

keje ngan tv3 rupenye die ni :)

singgah cni :)

shahjiehan said...

patut la dokkat bandar utama!! hahaha...cik ally dah tunang! tahniah!