Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, January 22, 2011

Kisah aku dan Dia....For the rest of my life

Setiap org akan ada si dia... Teman untuk berkongsi rasa...luahan...kasih sayang... Aku nak ceritakan pasal si Dia aku malam ini..Si dia yang aku maksudkan adalah My Froogy...


Hobi die macam tuan die..ini la tempat kami bersama..gelak tawa..minat kitorg sama...ELLY MAZLEIN... asal bukak pc..mesti nak ngadap muke gadis itu...sebab tu aku n die nie sehati sejiwa...tempat nie gak la aku selalu on fb ngan bloging dengan si dia neh...



Die dan kawan2 die rajin tolong aku bersihkan rumah, basuh baju...kadang2 diorg nie gak yang sepah2kan rumah...dan ketuanya mestilah si hijau neh..samsen gler!!!! selalunya aku akan upah makan jajan kalo diorg tolong aku...Diorg hepy kalo aku upah jajan...



Malam malam dengan die la makan malam yang paling menyenangkan..lagi la kalo sambil makan malam sambil layan lagu Elly Mazlein....



Selalu aku akan tido dengan dia..dia baik..selalu kasi aku peluk die..die akan sentiasa senyum...



Kadang2 dia pun merajuk dengan aku.... Asal merajuk die akan suh aku hantar die balik rumah mak ayah die.. Sedangkan aku ambik die kat kedai Siam padang besar..errr...sumpah aku tak tau mak ayah dia..errrrr


31 comments:

udin said...

haha! kelakar bro! pe2 hal sempoi! ;)

Siti Nadzirah Zakariah said...

putera katak dari zadora..:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...


Makkkk aiiii anak patong hijau tu besooorrrnyerrrrr

D'pAper CliPs said...

chumil giler froggy ituhhhh... ^^
jeles2.. hehe...
ttbe trase mcm na buat entry pasal teddy plax.. haha...dushhhh

like like like...

AdyBudika said...

Udin..hehehehe..ni jelah luahan aku...die la yg sudi dengar..heheeh..
Siti..hehehhe...
Afzainizam..dah follow..n akan update dari masa ke semasa
Dpaper, hehehehe..nak tak kembar si froggy..macam nak kasi kat follower jer :P

ZulkifliMN said...

besarnya! bape ratus tu bro??

AdyBudika said...

zul...berminat tak???? murah jer..hehehhee

CikBulat said...

perghhhh! ai nak yg doremon taw ! tak kire !! ( ugut ni)

AdyBudika said...

ahahahaha..cik bulat...doraemon skang susah dapat..yg ade tu yang stok lama jer :P

GummyhOlic Stuff said...

bro, xsegan ke? lau aku nie..da kne kutuk dgn housemate..bro mmg terbaik r =)

whitecappuccino said...

hahaha..cutenyer citer nih! froggy besar ni lagi cute! ritu ingat nak beli tapi mahal lor!! lansung tak jadi.

AdyBudika said...

ahahahah..Gummyholic...dok sorg2 jer...so nak kutuk pun bloger jer..ahahaha

Whitecappucino..taknak bear sebesar neh?? heheeh rasa macanm nak kasi hadioah jer..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

omg...giler macho putera katak tu..hehee...
salam singgah dr naz :)

LugieAmir said...

Mak aiiii!!! anak saperrrr la ni yerk!! klu kena kidnap Frogy tu camner?? dah brapa kali lu mandikan Froggy tu..or tak pernah!!

kiera syakirah said...

salam..jalan2 sini...best eh hidup ngan katak ijau neh?hehehhe...salam perkenalan.

senydream said...

funny...nice n folllow ur bllog..:)

mellow said...

ahhhh katak tu besaaaa sangat comel !

cik yatt said...

shomellnye katak tu..nak bole?? haha

Alal Yaakub | PM said...

aku bukan gelak..
~nak nggis pon ade~ sambil lyan lgu blog nie..hahaha...
:O

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

hehe...smartnya...terutama gmbr terakhir,.,..hehe...

Nur_iman_hanna said...

cute...
tp saudara kena gak cri tulang rusuk saudara... insyaallah.. :)

AdyBudika said...

Gulp!!! errrr....nur iman..insyaallah..jodoh tu akan sampai..tengah berusha gak :)

Cempaka3mas said...

weeeeeee,froggg,..argghh,xsuker3,..tp story awk ni sy suker plk,.cm somey je korg bedue,.hehe,..tmpt luah mslh yer,erm,nice,.jge die leklok yer,.he2

Cinta Biasa said...

cool bro memang sweet giler.. aku terclick blog ni pasal teruja dengan Elly Mazlein hua hua hua .. Thread Froggy ni memang kelakorr

Layan bro ...

Amira Sarange said...

sumpah best!sehidup ngn froggy yg comel tu!haha na jugak! :)

Intan Izzatul said...

ady.. comelnye dgn semua bear2 tu..

c-tea said...

i like..sueknye nye..
susah nk dpt lelaki suke bear..awk nmpk cute sgt dgn mereka

Farhana Sahri said...

ady, nana nak katak tu..belikan tuk nana...huaaa

rosmina samin said...

Ady.. tak ade cite budak hijau ni? rinduler kat dia muahahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

tiba-tiba rasa macam kiut ja bro ady ni.
:p

bersama kak Es said...

froggy pandai merajuk :P

tak elok jajan tu untuk kesihatan... gantikan dengan kismis ke... letak dalam balang tepi PC tu. terasa nak makan jajan, cepat2 ambil kismis. Baik juga utk peparu :)