Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, January 29, 2011

Redmummy vs Ben Ashaari vs Hanis Zalikha vs Froogy

Sungguh berani kan tajuk entry kali ini.... GRrrrr... tapi tak salah kan kalau aku bercita2 tinggi... bukan kewangan yang jadi utama..bukan jua nama yg aku cari... aku cuma mahukan satu komuniti yang ada bersama dimana kita leh share apa yang aku rasa nak share...
( kalau ada duit..tu kira bonus tuh ) :P

Aku bukan ape..aku mengagumi ketiga2 blogger ini.... ketiga2 pun ada identiti berbeza..blog pun banyak bezanya...

BEN ASHAARI <---(sila klik kat nama untuk ke blog milik Ben)
Bro Ben...sebab die la aku leh kembali ke dunia blog.. Tah la..pssstttt..sebenarnya aku paling jeles kat mamat neh..ahahaha...sebab die pandai olah blog die yg boleh buat org nak sentiasa singgah situ... grrrrr... Kadang2 aku macam taknak klik jer link die..tapi...mouse aku auto click link die..kalau dah click..mula la perasaaan jeles ini menebal..ahahahah


REDMUMMY <---(sila klik kat nama untuk ke blog milik redmummy)
Redmummy aku suke sebab die ramai pengikut..leh macam tu? :P lagi la bila isu blogger leh dapat dalam RM1juta..grrrr..makin minat aku dengan REdmummy neh :) kalau ada masa nak gak aku berjumpa n minum2 dengan die... Redmummy...sudikah anda keluar candle nite dinner dengan saya??? ngeh3



HANIS ZALIKHA <---(sila klik kat nama untuk ke blog milik Hanis)
Hanis Zalikha lak?? yang nie aku kenal dari salah sorg member blog..aku dapat tau yg die nie leh masuk ranking dalam senarai org yang paling di"search" kat google...kalahkan siti tuh..So aku mula explore la gadis neh..grrr..memang layak pun org search die..ahahahaha..model cantik tuh!!!! Tapi...masih lom dapat curi hati aku yg sentiasa kat Elly Mazlein :P


Yang lain2 pun aku selalu gak singgah..aku suke..ramai giler blogger skang muncul...tapi aku tengok ramai student yang buat blog..aku masa study dulu takde lak nak terfikir benda macam neh.. oleh sebab beberapa perkara yang terjadi..aku akhirnya mula terjebak..tapi tak merebak...sehinggalah aku terbaca link mamat gym tuh...arghh...aku skang dah macam ketagihan lak :P

Siapakah Blogger pilihan anda??? :)

* pada sape2 yang tanya pasal kesihatan aku tu.. sorry, aku taknak sebut buat masa sekarang... :) yang penting aku makin sihat :)



9 comments:

Ujang9897 said...

bro ben dan anis zalikha...auw...wajib singgah tiap2 hari..hehe

AdyBudika said...

ujang..grrrrrr.....sama la kita..yewwwww

Syafiq Rosli said...

semua ni mmg blogger yg terbaik bro..:)

Shaofie said...

mantap~. redmummy tu mmg red lah!! hahahahah

AdyBudika said...

huhuh..syafiq...aku nak jadikan rujuan aku blogger2 neh..hehehe
Shaofie...hanis mantap gak beb..ahahah

Anonymous said...

Eleehh... merajuk jer seperti si froogy..ape2 pun hepy dengar si ady makin sehat ;-D

whitecappuccino said...

terjebak dgn blog sebab mamat gym ni jugak :)

Woofer Storm said...

bila la nak jdi mcm dorg ea?ehhee

anda ditag,kalau nak join,silakan tau bro
http://www.wooferstorm.com/2011/01/tag-dari-si-dia.html

nazrul ashraff said...

mereka bertiga terbaik dari ladang,haha..dorg bez gler kot..