Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, January 22, 2011

Sape-sape nak teman aku keje hari nie?


Awal pagi gerak gi opis aku dengan motor baru milik aku..hehheh (baru 4 kali naik k)
Seawal 6 pagi dah tercangok kat opis..huhuhuhuuh

hari adalah hari yang paling bosan n tak sibuk..cuma ada dua live jer...
1- Tanyalah Ustaz


2- Nasi Lemak Kopi O

Dua-dua rancangan siaran langsung ini pun dari tv9.. Keje dihujung minggu..mybe tak ramai suke..tapi aku lebih suke keje hujung minggu..sebab aku tak banyak masa nak habiskan kat luar..so duit aku takde la kluar banyak kan...hehehhehe...tapi....urmmm....tah :P sebab aku tengah blur


So lepak la aku sorg2 kat opis neh...kalau la ada org nak datang temankan kan..huhuhuhuuh.... Lain kali sape2 free hujung minggu tu meh la temankan aku!!!


4 comments:

Zulkifly Omar said...

alalala... cianya kena keja weekend ni...

AdyBudika said...

huhuhuh..tau takpe zul :P

-ini diary saye- said...

meh nak tolong temankan.. :P

Woofer Storm said...

mcm besh je keja tu bro..ada kosong tak??hehee