Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, January 30, 2011

Sehari bersama SAHABAT BLOGGER... sedih nya.....



Lihat gambar kat atas mybe ramai yg akan beranggap aku akan rasa gembira tak terkata sebab leh join Gath sahabat blogger yang pertama ini..namun..kegembiraan tu bukanlah bersifat kekal..tak sukanya....

"cer citer cer citer"...mesti korg akan kata macam tu kat aku kannn??

Ok, citernya begini.... Awal pagi aku dah bangun siap2 nak gi sane..aku pasang la lagu Elly Mazlein kuat2...fan die la katakan...so pagi tadi aku dah ceria ditemani dengan alunan lagu elly... So bersiaplah aku molek2...

Setelah siap make up...Terus memandu laju ke destinasi yang ingin aku tuju... Sunyi jer..tak meriah langsung..terdekit dalam hati aku " alaaaa takkan takde yang nak join kot?" aku msj la Amal..die cakap die dah sampai..ehhhh....so die call aku tanya destinasi aku...LAAAAAAAAAAAAAAAAA...aku salah pegi tempat la..ahahahha... tempat yang sepatotnya kat Times Square....aku gi MidValley..Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...so sepantas kilat aku memecut ke times lak..arghhh...jalan jammed...adoiyaaaa.....

Dah sampai tu aku buat muke macho terus menuju ke amal..grrrrr....say hi..n lepak2 jap jer..then dalam sejam lepak..aku terpaksa mintak diri..Ramai gler sahabat blogger yang datang...so nanti admin akan update kot berapa yg datang...tadi masa ady tulis kedatangan...ady num 56...errrr...so sempat la bergambar kenangan sekejap...huhuhuhu tu yg sedihnya tu...aku kene balik keje la plak..tak leh lepak lame2...SEDIH.....

*KORANG....aku ada cadangan ...lepas nie kita wat gath kat luar lak!! biar kita betol2 berjimba...


36 comments:

Shaofie said...

haaaa.. buat kat luar. luar negara! yeah...

AdyBudika said...

shaofie..aku cadang wat kat Bandos...jum r...

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

wahh..!! Kyêrüll L Frêscð betul2 pakai baju melayu siap bersmping lah...gila gempak die nie..hahahahaha

AdyBudika said...

ahahaah..aha..die paling berketerampilan :)

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

Nasib baik tak sambut sensorg kat midvalley...

aDisH.sHidA said...

apa da...salah tempat...seb bek pegi midvalley kalau la pegi the mines ke...tak ke jenuh nak patah balik..hahahhaaa

AdyBudika said...

Fadzli..ahahah..mujur la...kalo tak jerit2 sorg la aku kat mid tu main bowling..gath sorg2...
Adish..heheheheh,..hahahaahha..tu la...

Qaseh dalia adelia said...

hahaha cian ady..xpe lah dpt jumpa diorang jugak kan :)
kite ni xdpt langsung hehehe

AdyBudika said...

Qaseh..tapi..ady jadi blur bile sampai sane..errr..sebab ady tak kenal sape2..ahaha..baru lagi join group neh :P

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

betul2 si kyerull nie menepati jnji die..bagus2..hahhaa

Lelaki Ini said...

ahhaha
boleh plak salah tmpat!\
anyway dah pg kan??
best lew..

AdyBudika said...

aha kyerull memang berani....sungguh berani..huhuhu..mujur ady pun tak pakai macam tuh.. :)
Lelaki ini..yerp..kejap pun jadi la...

Azuan said...

asalkan sampai last sekali..hahaa

AdyBudika said...

ahahahahaha...Azuan...aku ingatkan aku akan jadi yg pertama...sedihnya

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

ala,at least ady pegi.i tak pegi pon T_T

AdyBudika said...

alaaaa...ciannya cik suka suki....

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

wat kat lombok pasni... huhuhu

whitecappuccino said...

oh..tak pe ain kali boleh gi lagi..

AdyBudika said...

huhuhuhuuhuhuh

Mr. TN_SkY said...

Uish...bro blaik awk eh? xsmpt la jmpe bro ahaha..SkY smpi pon kol 1 lebey ahaha

AdyBudika said...

sky..aku gerak pukul 1..huhuhuhu..keje hari neh

Ifti Larina said...

JELOS nya sayaa ! uhuk !

chentaMAYA said...

cam beshh! hee~

AdyBudika said...

memang sangat2 best..ehehehhe

Faziera said...

erkk..
boleh plak salah tempat...
adoiiii...
slamat sempat dtg jap gathering..
kalo x, da kne g keje trus kn?huhu

qin zyie said...

sgt2 jeles la..xdpt nk pegi:(

AdyBudika said...

Faziera..tu la..hehehehe...
Qin..lain kali join eh..best

CikBulat said...

sape baju purple tuh? o_O

Ery Farieha said...

hah
buat kat luar aku setuju
dah bpe kali gath kat TS
tu yang aku malas datang
hahahaha

Haziq Yaacob said...

nak join!! :D

AMMAR YASIR said...

Bestnya pergi gathering..... sedih takleh join sekali...huhuhuu

Amira Anorah said...

yang pakai baju melayu tu hensem sekali! (!)

AdyBudika said...

aha..jum2 kita sama2 plan dengan admin wat gath kat luar..P.D or kalumpang pun ok :)

akmalhilmi said...

terbaek :)

nice to meet u dude :)

Pembawa_Wacana said...

aduh...terpakse pegi Melaka..kene pegi kenduri member...ruginye tak dapat g...

MahaMahu said...

aku lagi sedih tak ada gambar aku kat sini tak apa tetap kenal kawn2 blogger lain keep in touch ok..