Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, January 29, 2011

Tarikh tutup peraduan Ady dan Mr Froogy dah nak tamat... dua pemenang dicari...


Tarikh akhir untuk sertai peraduan ini dah nak sampai ke penghujungnya...
Untuk maklumat lanjut pasal peraduan sila klik DISINI

Pemenang akan diberikan satu hadiah misteri serta kelandar dan pemenang utama akan dapat dua tiket bermusim untuk movie THE GREEN HORNET jugak...



Peluang masih terbuka luas :)


8 comments:

Anonymous said...

Yo result followup cmne ek...

AdyBudika said...

Errrrr

Anonymous said...

Errr...errr...apeee???

AdyBudika said...

kalau ady nak tahu..leh tau siapa yg betol2 ambik berat pasal kesihatan ady ni??

Miss Mucuk ! said...

xsbr2 nk tau pmng..hehe..

AdyBudika said...

miss ada masuk eh??

AdyBudika said...

miss..heheh..dah cehck..hari tu tak leh nak masuk link yg miss kasi..tah nape tah... :) nanti ady update sape yg akan menang :)

SyedGraphiX said...

huahh..mane syedgraphix..x nampak ponn ? :P