Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, February 16, 2011

Akhirnya Gadis blogger itu balas inbox cheq :)

Baru terima inbox kat FB.....



Alhamdulillah..akhirnya penantian selama dua hari terjawab sudah... Tapi kali nie cheq dah tak leh nak print screen dah... Menghormati tuan empunya diri... Dia kata cheq dah malukan dia...dengan cara tak sengaja...dia kata lagi cheq nie kene noted yang hati pompuan mudah terluka...

Pasal entri2 sebelum ini die cakap die takde nak terasa hati dah...mule2 jer die rasa macam dimalukan..lama2 die rasa nak gelak n kelaka lak :) (kan aku dah kata..aku ada sense of humor yang semua wanita inginkan) Dan die kata pada sesiapa yang tanya empunya diri die tu..suh diorg cari sendiri, sebab die ada gak letak entri pasal hal ni kat blog die..heheheh

So lepas nie harap masih leh keep in touch k...Jangan wat lawak macam tu lagi kat ady.. Ady cepat nebesssss... penykit keturunan tu....

Dah-dah...takdenya kitorg nak couple lagi..kalo ye pun masih perlu kenal hati budi kot..Grrr..... Habis bini kat rumah tu aku nak campak mana?? kalau die sudi terima madu aku ok jer..ahahhaahha.... (eh Mr Froogy tu dikira bini aku gak kan?..errr)

Terlepas Episod sebelum ini???
Sila klik link dibawah...

Episod 1--->TRAGEDI 14 FEB ~(DIGODA GADIS BLOGGER)

Episod 2--->INBOX MINTAK MAAF

*Setiap yang berlaku pasti ada hikmah tersembunyi..maaf diminta kalau ada masih tersisa dihati...



15 comments:

mizzkechique said...

ahaks....akhirnya!!!
so klakar la..hehe

Rozuan Ismail said...

patutlah tersenyum tak henti2..hehe

Mat Gebu said...

Direnjis-rejis dipilis, ditepungi lah tawar, hai beras kunyit ditabur...errrr....lagi apa eks..aku tau sampai situ jeee.haha..lupa lirik sudahhhh....

Anonymous said...

=)

cik pulau said...

sambung dari CMG..

disiram si air mawar... lalala~

Sunah Mohammad said...

salam ady...

dia adalah anonymous di atas! :D

putERi-kAtEk said...

waaa.....kepak kepak kepak kepak kebom kebom kebom kebom ( kompang )

tambah nasi!!! tambah nasi!!!
alamak, sirap habis....

... said...

as salam..
haha...jangna lupad buat surat jemputan untuk warga blogger ;)

nora amila ghazali said...

hahhaha... lawak la... huhhh

rosmina samin said...

Ending mcm tu je Ady? ngengenge lawakla ang ni huhuhu

Anonymous said...

All is well that ends well..ingat jemput I ke wedding Ady k...

Dinda Iva said...

ehem..ehem....susah nak jumpa wanita yg berani camni tau..hehe

Semarak Api said...

hahhaa..tp still floating 1 big question..die juz nk gurau2 ke mmg dr ati die tu?x bpe jelas dctu..kalo seyes,die sgt brani.hbt!

CikBulat said...

Aku lah orgnye kn? lololo

Dak Fira said...

weh. dua2 sweet. suke la. ady. suke care mintak maaf tu. nmpk menghormati. (ketinggalan y amat)cerita bulan mac. haha