Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, February 26, 2011

Aku suke orang yang berbadan besar ~ Kenyaataan yang aku takkan sangkal..

Ramai perempuan yang gemuk sekarang seakan2 merasa rendah diri dengan saiz yang mereka milik.. Namun tidak sedarkah anda bahawa tak semua lelaki sukakan perempuan yang slim dan colit molit sahaja???

Contohnya, jujurnya aku ciri2 wanita yang aku suka adalah bersaiz besar...aku tak tau kenape..tapi aku suke lihat perempuan yang macam nie..comel saje...lagi la suke tengok kalo perempuan mengandung.. sangat2 comel..



Kalau anda berdiet sakan semata nak dapatkan pasangan hidup... Aku rasa lebih baik hentikan niat berdiet itu.. Tapi jika berdiet untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik..yang tu aku setuju.. sebab percayalah dalam setiap perhubungan itu perlu ada konsep " Terima Seadanya " ...

Sebab aku kata macam tu?? Yang penting dalam setiap perhubungan adalah hati yang ikhlas... Kalau cintakan fizikal semata..sampai bilakah fizikal itu akan berkekalan...? Nanti dah tua..dan beranak pinak..body dah jadi macam tembikai, kulit dah kendur...masih adakah sayang itu..kalau ada lagi..alhamdulillah la..tu yang paling kita inginkan.....

Ada banyak lagi kalau kita nak sebut pasal hal ini dan ada satu kajian pasal isu ini..heheheheh...leh clik kat --->LELAKI GEMUK LEBIH SERIUS & SETIA (tapi lebih kurang je kan kajian pasal laki n perempuan?? errr..tak same eh???


Apa pun...kalau jodoh..tak kemana :)tak kira la die kecik ker, besar ker, gebu ker, hangit ker....kan?

*selalu pun aku akan tersenyum sipu2 kalau lihat ada gurl yang berbadan besar tersenyum kat aku..err..ahahah..alamak aku sengaja pecah rahsia aku sendiri :P



29 comments:

~CiK TiNieY~ said...

haha...2nd guy yg sy dgr suka wanita berbadan besar...;p

AdyBudika said...

errr...sape lagi sorg tu?? errr

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ada chance la ni nk ngorat ady hahaha

AdyBudika said...

errrr...anis gemuk eh?? rrrr

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

haha. nice ! jangan "blogger yang goda" ady tuu makan banyak2 sampai besar sudah :)

Sunah Mohammad said...

ala....putus la macam ni...:p

AdyBudika said...

yaya..heheheheh...ishh...tak kot :)

p!q4h b@guss said...

1st guy yg sya tau ngaku terang2 suka prmpuan besar!! waaaaa

AdyBudika said...

sunah..ahaha..makan banyak2 :P jodoh ditangan tuhan kan :)

Pikah..hehheeh..pecah rahsia sudah :P

cik sessy said...

saya badan besar!!!!

suka saya erk.....

tettttttttttttttttttttttttt....

hahahahahhahahaha....

saya suka lelaki badan besar...*tetibe.

iLa VaNiLLa said...

ila suke entri niyh.. ila pown bdn cumel gak.. ngaa !! hahahahaa !! tp bab lelaki badan besar setia 2.. x juge lar ady..

AdyBudika said...

errr...hhehheheheh..korg jgn senyum kat ady..kang ady malu..hehheeh

Eris Eins said...

ye.saya gemuk. sob sob. jrg betoi nk jumpa laki mcm nih. eheh

beeha ben said...

OUH! suke entry ni sebab saya gemok! sob..sob...

Cik Z@i Pen@nG said...

ada peluang la cmni...ahak...

ady 3rd guy yg cheq kenai kata suka pmpuan berisi...slalu kwn2 laki kata nk yg selim melim ja...

Riduan said...

Wah, kira memang suke habis la yek kat gurl yang chubby ni. Wah, semoga bertemu jodoh yang nice2 k.. Tapi ady, seriously walaupun sy pun chubby, tapi tak thu knp tak suka sgt chubby gurl.. Maybe sebab opposite attraction kot. Yg besar suka yg kurus and vice versa.

tapi hati chubby ni kecik tau, tak mcm badan dia. Sangat sensitif dan mudah sgt terluka. Jaga baik2 yek.

~...AmALinA....~ said...

kak sunah kurus ke??wahahahah ada chance la camni..ina nak kena senyum kt abg la cmni..huahuahua

... said...

as salam..
hehe..adoi..
betul tu ;)

ika puk puk said...

ika setuju sgt sbb bf ika pon lg suka klau ika gemuk :)

dia ckp, lelaki lbih suka klau gf diorng berisi..xde la kurus sgt..

Sunah Mohammad said...

okie~ ina amek jek~ :p

Zue Cancer said...

sy tak gemok tapi agak la chubby...hohohooh berusaha tok kurus sebb tak suke diorg komplen ttg sy

b a m b a m ' s said...

macam perli aku jek niehhhh~! =_='

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

huhu~ entry yg sngt tulus. br rasa konfiden gurl yg gemuk mcm naz ni. hopefully ada lg guy d luar sana yg bole menerima diri ini seadanya :)

nazrul ashraff said...

abeh aa ady..kejap lagi ramai gila yang beratur..btw, aku ada buat senarai bloglist..kalau nak join, jenguk je lerrr..

mai said...

haha.. at least golongan macam aku masih laku.. bagus2 ada harapan untuk tidak menjdi andartu

Adila said...

wahh! bagus nya.. mana sy nak cari lagi laki yg sama taste mcm awk ni? lalalala

Adila said...

wah wah ramai nye nak ngorat n senyum pd beliau..

maka kena cari laki lain laa yg ada sama taste mcm beliau.. kekeke

virusgile said...

bile org cakap tentang gemuk/chubby /badan besar..ada org boleh menerima,dengan syarat penampilan tu kena kemas n bersih la,
jgnn la berbau,serabai,pandai la bergaya.Ups! bergaya dekat sini not menas sexy.most of wanita yg gemuk/chuby/ badan besar ni,,dorang ada yg ingat badan dorang kecik kot,nk jgak pkai baju yg mcm baby punye size..
so,cuba pakai baju yg menutup aurat or yg menutup aurat
tutup kelemahan dengan pakai yg sopan,insyallah,anda nmapk menarik !

Anonymous said...

termasuk admin dh 3 org fazie jmpe lelaki yg suke pmpuan bdn besar..n alhamdulillah 6tahun lepas ALLAH dh pertemu kan fazie dgn sorg lelaki yg betul2 xkisah fazie bdn besar dan terima fazie seadanya...syukur..:)