Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 4, 2011

Buat Domain dengan percuma....

Sape tak suke kalo dapat benda yang tak perlu nak bayar kan?? free..hehehehe...macam tu gak la aku... Dapat domain percuma selama setahun..lepas masuk peraduan yang dianjurkan oleh gelakje..hehehehe..kalo tak caya leh click link
--->GELAKJE. Kat situ korg leh tengok aku menang..heheheheh...

Aku nak gak la ada domain sendiri...macam
NorfaNil
Encik Ben Ashaari
Mummy Merah
Bro Framestone
Tuan Gebu
dan lain-lain buat tu...Eh diorg bayar ker? Ker diorg ada yang sponsered macam aku gak eh?? errr..nak kene tanye la lepas neh...

Aku kan masih baru nak kenal2 dunia blog nie...dulu masa awal2 buat tu aku jadikan macam diari aku..Diari kan private..heheh..so tulis untuk diri sendiri.. Skang lak rasa nak share lak..hehehe

Alkisah disebalik Domain aku, dua hari lepas ada nampak sorg gadis ini sibuk mencari domain name die...Errr...aku pada masa yang sama agak terkejut la..ingatkan die menang peraduan yang pernah aku masuk..perasaan hampa menyelubungi aku :(

*Inilah gadis yang telah membarankan aku...hehehehhe.. --->NorfaNil

Keesokkan harinya, Aku dimaklumkan aku dah menang..ahahahahaha..so aku berasa begitu happy la...Dua hari gak la nak proses domain baru aku neh..Makin bersemngat la aku nak update entry lepas neh.....

Akhirnya hari ini baru aku leh pakai domain aku secara rasminya....Ape pun aku nak rakamkan jutaan terima kasih kat GelakJe yang telah sponser domain aku selama setahun...thanks a lotz...


7 comments:

Norfa said...

eh..jangan naik kan sy sama level dgn dieorg.. sy masik baru..hukhukhuk.. terima kasih ye..heheh..


baran? teetttt...

KONCO BLOGGY! said...

wah.. best namae web ko .. ady budika.. hahah

AdyBudika said...

ahahahah..Norfa..baran2 manje...ginetik macam neh..nak wat macam ner...
Konco..ahaha..sejak kecik pun nama neh :)

Shaofie said...

khas untuk blogger!

http://shaofie.blogspot.com/2011/02/oh-penulis-maya.html

ijam ismail said...

congratz!!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

congrats ady...wah, dh ada domain sndri :)

smga terus bersemangat update blog okey.

nazrul ashraff said...

hoho..dah naik lagi satu tangga..:)