Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 14, 2011

Hari Ini Traffic Aku Paling Tinggi Dalam Sejarah Aku Berblogging ~~

Mybe korg akan gelakkan aku kalau aku publish aku punya traffic hari ni.. Ye la nak compare dengan korg punya kan... Tapi seriusly skang aku dah rajin tengok traffic..best gak tengok... Aku compare dengan hari2 serta minggu2 yang sebelumnya.... Comel jer bentuknya.. Naik turun... dengan warna hijau 3d..hehehe

Hari nie aku agak terkejut lihat trafic aku.. Urm.. sebab ape eh??? adakah sebab tajuk entri aku yang agak menumpang populariti org lain..

ok2...sebab ini satu berita gembira untuk aku.. apa kata aku kongsi gak dengan korg...korg janji jangan gelakkan aku k... tapi kalo korg gelak gak pun tak pe..aku suke..sebab tu kira macam pembakar semangat aku gak tu...

Apa pun apa yang aku dapat lihat.... traffic aku naik bila ada org yang letakkan aku sebagai jiran sepagar, promote blog aku kat blog diorg...Dan yang paling utama korg semua yang sudi singgah2 jenguk laman aku neh.. Aku sayang korg tau.. sekali lagi....

◙◙ AKU SAYANG KORANG ◙◙

**(selalunya 100 - 200 unik jer..tapi hari ini 363)

Aku bukan jenis yang suke nak mengampu org lain... Tapi kali nie datang dari hati tulus ikhlas aku.... Aku terharu sebab dua org otai aka sifu aku... sebab diorg sudi promote Blog aku yang tak seberape neh...

MAT GEBU
BRO BEN ASHAARI

Dan lihat dari "Reffering site dan Referring URL" banyak datang dari MAT GEBU punya site... Mungkin masih terlalu awal untuk aku mengenali hati budi beliau... Tapi ikhlas.. aku terlalu selesa dengannya.... Thanks papa!! :P Page BRO BEN ASHAARI pun ranking...thanks both of you...Dan laman facebook menjadi medium utama aku iklankan blog aku nie.. Nak letak kat iklan surat khabar mahal la pulak..psstttt..nanti aku cadang nak iklankan kat tv...korg jgn tak percaya :P

*Reffering URL... MAT GEBU n BRO BEN ASHAARI ranking...


*Referring sites... Facebook dan site MAT GEBU gak....

Moral of da story... Walaupun kita kenal hanya pada alam maya.. Namun sifat rasa dekat itu masih ada walaupun tak pernah bersua... Buat semua jugak... Thanks kat korg...sangat2 hargai... Aku suke kalo ada yang sudi singgah dan baca setiap entri yg aku buat... bukan nuffnang yang aku kejar.. Tapi aku rasa puas bila apa yang ingin aku kongsi melekat kat hati semua... Insyaallah :)

Sebenarnya aku malu nak post benda nie...tapi ni pun kira titik tolak untuk aku terus kuatkan azam dan tingkatkan usaha.. Insyaallah....


13 comments:

Mat Gebu said...

Erkkk....hehe, alah biasa2 jeee....apa pun terima kasih juga utk ady.."aku hanya manusia biasa yang banyak dosa dan kekurangan nya"...

Ina said...

betul..betul..betul..tingkatkan usaha dan semangat

topimagine said...

hehe.. sy pon suka nengok stats.. :)

Melur Jelita said...

Tahniah..semoga brtambah maju..bila dah popular jangan lupa bloggers yang lain. Itu rahsia kejayaan MG n BA. Mereka tak kedekut ilmu dan suka berkongsi dengan ikhlas

yut said...

cayok2...

Nur Liyana said...

wah..maju2!!!!

Mama Zharfan said...

mantop tu--dpt tempias traffic bloggers otai tu ;)

Norfa said...

tahniah ady..keep it up!

auni_miyukie said...

dh dpt gift dr bro ady..
thank u ya!

Ujang9897 said...

tahniah2

: JannahSuhaimi : said...

tahniah2..:)

efa nur said...

waaahhh...bestnye..!!
nak tumpang pupulariti abg ady boleh??
trafic efa lagi laa slow giler..huhu

mursyid diey said...

waaaaaaaahhh...kira byk ler tu...fuhh...entah bila la boleh dpt byk mcm tu..hurmmm...

http://dzuandiey.blogspot.com