Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, February 17, 2011

Kalau Ben Ashaari, Mat Gebu, RedMummy, Zack masuk Majalah n Akhbar ------> Aku masuk TV k.... Saksikan...

Ramai Blogger2 kita yang sudah terkenal telah berjaya menjadi tetamu untuk pelbagai Majalah dan Akhbar....
Antaranya :

MAT GEBU

◙  BRO BEN ASHAARI

◙ REDMUMMY

Korang jangan tak percaya kalau aku kata aku siap masuk TV.. tu belum jadi blogger yg popular tuh...heheheh..
Tak percaya gak??? urmmmmmm.. Saksikanlah sendiri k.... (perhatikan mamat dalam tv tu..tu aku la..kan image cap aku still tak hilang )


*Ni masa aku tengah menemuramah seorg tetamu yang hadir untuk membincangkan topik yang panas malam itu..aahhahahaah

Ok2...taknak kelentong korg..sorry2..aku lom layak untuk menghiasi mana2 program TV..apa yang anda saksikan adalah camera testing dan juga ada dua tiga benda yang perlu dilakukan sebelum sesuatu rancangan siaran langsung bermula...hehehheehhe...

* Apa pun aku berharap satu hari nanti akan ada rancangan yang khas untuk blogger2 bertemu dan berkongsi maklumat dikaca TV.. Mana tau aku handle program itu kan :)


27 comments:

a n a . i z z t y said...

gigih la ady nie..hahahaha...

Sunah Mohammad said...

salam ady~

ok la tu~

nanti leh wat rancangan "Gegar Blog Bersama Ady"~

AdyBudika said...

ana..hehe..janji leh gak masuk tv kann :P

Sunah..great idea tuh..hehehehe..insyaallah

Mat Gebu said...

Waaaa....tak lama lagi, ada rancangan Jom masak bersama ady..perghh meletopss..

a n a . i z z t y said...

ye ady...nnt kalo dpt masuk tv, letak kat blog taw...heheheh... :)

AdyBudika said...

laa...ana..memang dah masuk la tu...urmm..dah sah2 tak tengok video tu..urrmmmmm :P

a n a . i z z t y said...

mana ada..tipu je...hahaha..

AdyBudika said...

ishh..try tengok tu..ady kannn

a n a . i z z t y said...

aiyooo...tadi takde meyh..skrg baru ada..nak tau td Ana nampak apa ?..kejap nak buat entry utk ady..hehehe

Zulfikar Hazri said...

uiyyohhhhh.. kerje kat depan camera.. maknanya apa yg ko offer kat aku, nak tangkap video nora danish tuk aku tu bakal jadi kenyataan la ye? whoaaa... berangan jap... lalalala lalala lalala

a n a . i z z t y said...

nahhhh....ini untuk ady :)

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/to-ady-budika.html

... said...

as salam..
pergh!! terbaekk~!

:p
haa..ok la tu.
sorang buat segmen mari bina badan
sorang buat segmen mari masak-masak
sorang lagi segmen mari jadi artis

:P

farhana masdo said...

chett!! bru nak caye . hampas kelapeeee

AdyBudika said...

thanks a lotz ana..awaklah penyelamat...

... heheh..aminnnn

Farhana..betul la tu..nape lak tak caye?

cik bihah said...

oklah tue masuk tv gak.. =)

AdyBudika said...

yeayyyyyyyyyy..cik bihah support ady :)

a n a . i z z t y said...

u're welcome!..hehehe :)

kakchik@ella said...

Hahaha , kelakar la adik ni. all the best adik. moga jdi blogger hebat dan berjaya.

Intan Izzatul said...

hahah.. ingatkan masuk tv tol2

senydream said...

waaa..suspen jek erk..;)
papepon addy mmg gigh..

Awangku Johan said...

hebat ady masuk tv hehe..
ady macam mana hg dapat buat domain sendiri?? huhu.. macam mn nk buat tu?

akuanakpahang said...

Salam dtg tambah follower kamu :)

: JannahSuhaimi : said...

ceh..hampeh..ala..da lama jadik foloower la..:)

MamaFaMi said...

Hahaha.. berangan tu bagus sebenarnya... mana tahu dengan berangan leh jadi berazam kan?

Anonymous said...

urmm...tetamu mcm daniel ek...

shahjiehan said...

wah!! Masuk tv jgn lupa ajak SJ ea!!

Eera Shera said...

bagus kalo betul ade rancangan tv untuk blogger..