Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 25, 2011

Kene sound lak...hehehehehehe..ok2..sorry2..So ini entri kesinambungan tadi :)

Ada kawan rapat cakap "Ady..hang publish hang punya traffic ja kan?, dari mana traffic hang tu mai?? hang tak mau promote gak ka?"

ok2..nie entri kesinambungan yang tadi tu --->Pasal Traffic tu

Errr..sorry2..so aku mintak maaf kat semua... Kalau korg takde..traffic aku takkan wujud :) mybe sorg jer view setiap hari iaitu aku..heheh..sorry2...sorry..sekali lagi jutaan maaf :) buat semua yang pernah singgah kat blog aku yang malap ni :)

*Alamak..Puteri Puspasunah..sorry2..terkantoi kat sini la :P


Kebanyakkan blog aku datang dari Puteri Puspasunah :) thanks sunah :)

Dan kedua adalah dari blog milik otai yang selama nie banyak sangat mengajar aku dunia blogging ini... iaitu Nenek Gebu :P thanks mat :)

seterusnya adalah korg semua!!!!!! thankssssssssssssssssssssssssss ...Nanges ni..terharu

Yang lain2 seperti kat dalam pic tu...thanks semua..thanks...sekali lagi...jutaan terima kasih!!!!


*jum petang nie join aku tengok I am Num Four :)


8 comments:

Sunah Mohammad said...

Yessss!!!!! Nenek Gebu kalah! wahahahaha~ <--- gelak jahat

... said...

as salam..
wahaha! ku takde dalam list :p
hoh! nak juga!!

:p

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

ady , mcm mana na tgk trafic kte eak ?

~...AmALinA....~ said...

yela kak sunah la mng,,, tengok la sehari bape kali dia buka blog abg adi,, o0psS! larikkkkkkkk..abg ina xde pon,,huhuhuhu pembaca setia ni..=p

Mamaleesya said...

Dah jadi pelakon kena la hafal skrip...

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

Farhana Sahri said...

wow...sunah menang tu..hehehe

Along Usop said...

whooaaa...byknye trafik die... =p

KHAIRIYAH : dekat dashboard.. klik "stat" sebaris dengan button "new post" pastu klik la dekat "traffic sources" heheheh.. =)

*sori ady.. sronot nak ngajo.. wakakakak.. =p

Sunah Mohammad said...

ina: ina yang bukak blog abg ady dari blog akak kan? kan? kan? :p