Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, February 26, 2011

Komen pada entri... mana korg prefer? balas atau tak...



Kadang2 aku terfikir gak.... Perlu ker aku balas komen2 kat entri??...errrr...persoalan yang agak menjengkelkan kan..errr....sebab jujurnya aku akan balas untuk masa2 aku free jer..yang lain2 aku baca..then publish..errrr....

korag lak macam mana eh?? lepas korg ada komen sesuatu entri tu...ada tak korg singgah balik entri tu untuk check balik komen balasan dari pemilik blog?? nak tanye...sebab melalui ini aku leh wat tindakan selanjutnya...Er.....

sorry2...


*Saya budak baru belajar..kalau salah, tolong kasi ajar


21 comments:

Novelgurl said...

salam...err..sllunya komen

AdyBudika said...

errr...ok2..ada rasa bersalah yg amat gak kalo tak balas balik komen2 tu..err..tapi kadang2 kalau keadaan server teruk..memang susah nak balas..kat rumah server teruk...huhuhuh

Amira Anorah said...

bila free balas lah..:)

Mutiara Bernilai said...

hm..

klu mutiara komen kat mane2 entri..mutiara akn wat email notice @ follow up.. so kite akan sentiase update kalu ade sape2 yg bg komen or kalu Tuan Blog reply..so, mmg slalunye akn dtg blek tgok..

aish, jgn penin2..kengkawan fhm hang bz..

Mat Gebu said...

Waaaa..aku pun kalau ada time, balas lahhh, tak de time kadang2 tak..huhu..

Nour Akmal said...

komen jugak..tgk pd entry..
rajin gak kadang2 klu time ade mse ni..
suka jengah blog lain..=)

Nana said...

sy slalu akn bls komen dari kwn2
klw lambat mana pon
insyallah akn bls
kdg2 klw ada komen kt blog kwn2 tu
pasla kita ada tanya soalan
sy akn msk blk
tgk dia jwb tk persoalan tu

AdyBudika said...

owhh..ok2..lepas nie ady akan cuba balas komen2 yang masuk..insyaallah :)

b a m b a m ' s said...

BALAS..! abg eQ yang beratus2 komen pon dia akan try balas tau.. :P

AdyBudika said...

Aida... Abg EQ tu sape eh?? die otai gak eh?? errrr...aku nie tak tau sgt..baru nak belajar aktif2..errrr

PuRpLe LaDY said...

kalau kesempatan biasanye nalin akan balas..
xpun.. tp walau mcmane pun ttp akan berbalas.. xkira lambat o cepat

Sunah Mohammad said...

abg eQ tu abg eqbak phd kat entry malam tadi ni..hahaha~

erm, kalo saya, saya reply jek mana yang saya sempat (setakat ni alhamdulillah saya sempat lagi sebab orang komen tak banyak mana pun..:p) kalo da banyak sangat tu, saya balas mana yang bertanya jek..

saya pun jenis yang akan berkunjung balik kat blog tertentu untuk tengok ape yang tuan blog tu balas...










tapi abang selalu tak balas komen saya....uwaaaaaa~~ majuk! :(

AdyBudika said...

sunah..so lepas nie leh semak selalu k..ahha..sebab abg akan cuba balas :P

Sunah Mohammad said...

okie..ni saya semak balik la ni...hahahah!


alamak, salah taip nama abg eqbal kat atas...:p

AdyBudika said...

hehehe..thanks sunah..dah follow abg EQ tu :) baru jer

Sunah Mohammad said...

sama2~ ni nak buat entry sal komen2 ni..tunggu ye~ :D

AdyBudika said...

errrrr..sunah..heheheh

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

kalau yaya , yaya balas . sebab tuu lah caranya kita na dekat ngan pembaca . lagii pown soalan perlukan jawapan :)

AdyBudika said...

aha kan yaya...kalau diorg tak follow up pun takpe kan..janji kita balas :) so takde la yang akan terasa hati :)

mizzkechique said...

lmbt atau cpt,sedaya upaya balas komen.... =)

b a m b a m ' s said...

otai blog bukan ade 2 org jek ady oi..muahahhahaha.. buka mata besau2 len kali.. :D