Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, February 22, 2011

Mat yang paling popular kat google...tak caya korg try...

Saje2 nak cari pasal mat rempit tadi..so aku try la nak google search ..nak wat kajian sikit sbelum menerbitkan entri..

Taip jer word "MAT" tau tak suggestion die ape?? yang paling atas adalah

◙ MAT GEBU ◙

SO AKU SIMPULKAN KAT SINI..DALAM BANYAK2 MAT... MAT GEBU LA YANG PALING POPULAR..KALAHKAN MANA2 MAT LAIN K..

Buat sesiapa yang masih tak kenal Mat yang paling popular diantara2 mat yang lain neh...leh klik kat --->◙ SINI ◙

Kat situ korg akan meleleh...jgn nak salahkan aku kalau korg akan rasa lain macam lepas klik kat situ k :P

kalau korg tak caya korg leh try wat gak..
ini adalah fakta k!!!
*Inilah buktinya :P (klik pada image untuk besarkan image)


9 comments:

Mat Gebu said...

Lalalalalalalaaaaa....lalalalala,...hahaha..mengong terusss...haha...

Sunah Mohammad said...

hahaha! laju je che mat ye!

shida anwar said...

dah over glamer lah bro mat...cayalah

nisyA said...

pheeewiitt!

Miss Secreto De Amor said...

wah .. femes gler .. nk try gak le

shahjiehan said...

wah..style!!!

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Gadis Jerman kacukan Melayu yang comel

AMMAR YASIR said...

Cayalah Mat Gebu ni...hehehe

Ceqla said...

wah.... ats sekali tu url kamu ke =)

SaYraH WonDerLanD said...

pergh mat gebus paling faymes tuuuuu!!! best kot! nak jugak jadi mcm tu..