Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, February 19, 2011

Mini Gathering Zon Utara :) Sungguh terharu...

19 Feb 2011.... Ady balik kampung kat Kedah... Alang2 dah nak balik kampung, so ady plan la nak jumpa blogger kat Kedah.. Ni la time nak kenal2 kan... Sebab dengan cara nie kita leh kongsi apa yang patot..n mana la tau kot2 ada yang tersangkut kan..eh eh eh...ady...betulkan niat :p

So pertemuan berlaku kat depan Super Bowl Pacific Star Parade...yang lain-lain??
Biarkan gambar2 dibawah bercerita :)

*Senarai yang hadir...walaupun tak ramai tapi terlalu bermakna



*Bersama blogger Wany



*Kene pukul dengan blogger  Intan 



*Inilah kami....



*Mini Gathering yang takkan dilupakan..(semua sporting habesssss)



*Minum kat food court (Ady belanja..tapi semua kasi duit )


Tadi lepas Gathering, diorg nie katanya nak serang blogger yang  perlis lak..Tak tau la jadi ker tak ,sedih tak leh join... Ada hal yang tak dapat dielakkan 

Lepas nie akan ada Gathering yang betol2.. Rancangan adakan pada 19 march.. So semua blogger pun dijemput... Tapi yang sedihnya, Ady mungkin tak dapat join..terharunya...

Nantikan Entri rakan2 yang lain..Entri ady macam entri pembuka jer :P



32 comments:

ijam ismail said...

wuhuuuuuuu

AdyBudika said...

hhewhheheheheh

atiq said...

jeles ok..blogger melaka dah jumpe..selangor pun dah jumpe..tempat2 lain xjumpe lagi..grrr

AdyBudika said...

hehehheheheheh...nanti kita wat satu malaysia lak atiq :)

taufiq helios said...

bang..kamu je laki?

AdyBudika said...

TOPEK..ERRR..SO ABG JADI TUMPUAN..AHHAHAAHAH

HafizRahman.com said...

hahaha sorang ja laki??gempak la weh...sorry tak dapat join hari nir

Cik Z@i Pen@nG said...

best2...kata pon mini kan...msti x rmai...bln 3 join la skali nti ady...bg boleh gak

AdyBudika said...

Alaa..zai..insyaallah..ady try :P

AdyBudika said...

Hafiz..ko tak datang pun ok tadi..ada ada banyak peluang..hehehe..lain kali ko join beb :)

Sunah Mohammad said...

salam abang~

eh, eh~ kierasakura pun ade? hehehe...

hoho~ kebanyakannya url blog berCAHAYA... :D

AdyBudika said...

aha sunah..hehehe..banyak cahaya terbit hari nie kat zon utara :)

garfield88_aini said...

jejaka tunggal kt situ ek...huhu..
best diapit ramai2 kan...hikhikhik

AdyBudika said...

hehhe..best la jugak..hehehe..tapi tak bestnya kejap jer leh spend time T_T

Solihin Zubir said...

pergh!! sekoq ja kumbang? yg lain suma bunga.. heheh..

~...AmALinA....~ said...

huwaaaaa sgt jeles!~ ina awl bulan 3 baru balik penang..haishhh

AdyBudika said...

Solihin....errrr.....aku suke macam tu :P

Amalina.....bulan dpan depa buat 19hb

~...AmALinA....~ said...

tula,, insya Allah kalo xdak hal boley la p..

AdyBudika said...

cool amalina..

~...AmALinA....~ said...

teringin gak nk jumpa semua,, jeles tgk org p gathering...huhuhu

IeDa_IsHiDa88 said...

bestnye g sana... ida xberpeluang g sana... ade kt mlaka.. study... xde transport nk g sana...

... said...

as salam..wah!menariknya!
haha..kalau lepak kat kampung lagi,mungkin dapat p jumpa.apa boleh buat.tak lama pun kat kampung.eh?kak syida ada?

@mel said...

as'salam adi...

walaweihhh...kali ni btoi2 nya bukan ilusi g dah yg dapat satukan ukhwah antara blogher utagha...

19/3 klu bleh joint skli insyaAllah papa khai turut serta nnti...

anith chan said...

eeeee.. apasal nama anith xda kat list tuh.. huhuhuh

cahaya said...

memang best la tdi..
walaupon wany xbnyak ckap..
paling senyap tdi..hahah

Intan Izzatul said...

best gilak! suma ada chemistry!

b a m b a m ' s said...

saham mencanak naik ar tuh sorang jek laki..walawehhhh~!!

Ummi Natrah said...

best nya depa..

anith chan said...

huwaaaa ! awat gemuk sgtttt x taw anith nie.

kiera'sakura said...

best!!!! 19hb? ala ira confirm x join.. huhuhu.. request!!! buat ari laen,, hihihi

AkUr0 Chan ^^, said...

best btol eh~
sokong ngn ira..nk request date len leh x?19 byk knduri kawen la...

meaw said...

tak syok,tak syok .... ady budika sat ja join, saipa tak bawak handycam pastu p masuk lam tb 3 ,heheheehehe :P