Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 21, 2011

Mr Froogy dalam kerinduan katanya... Leh caya ker?

Dapat panggilan malam tadi sebelum tido...Num baru... Tertanya gak sape la kan kol lewat2 malam....Angkat jer call, ada suara sayu n sedih kat hujung talian...Errrr...dari suara tu...macam nak kenal jer....Sape lagi yang berani ganggu tido aku kalau bukan si Hijau itu...

*Makhluk inilah dihujung talian

Die cakap die dah tak tahan rindukan aku..Die nak aku balik jugak ...suh aku balik jugak hari ini...Die cakap rumah pun dah tak terurus...Penyapu patah....Sampah tak dibuang kat bawah....kaki die dah makin banyak luka....Baju kotor menimbun tak basuh....(Aku tau...die sebanrnya cari alasan la tu..sebab dah rindukan aku)

Alang2 die dah kol...so aku cakap la yang aku akan balik jugak hari ini..Kene balik opis...Tak cukup org lak minggu nie...Opismate m.c...so nak tak nak kne cover la...ap lagi la balik ..huwargahh...ngantok....So alang2 die dah call, so aku suh die cakap dengan adik2 baru die jap yg tiga ekor tu....

*Diorg inilah aku kasi chance berborak dengan Mr Froogy

Tah la ape diorg borak...Yang pasti budak tiga ekor nie macam sinis je pandang aku..gelak2 kecil kat aku..konon comelllllllllll.....

So aku dengan hati yang terbuka akan balik K>L pagi ini jugak..mata nie dah cukup berat lak..ngantoknya...

*kadang-kadang kita terpaksa telan sesuatu yang tidak kita inginkan, namun realiti tetap realiti..nak tak nak kene hadapi..kerana hanya ilusi dapat menyatukan langit dan bumi....


12 comments:

mizzkechique said...

kesian dak ijau tu...

Intan Izzatul said...

intan punya froggy dah kurus kering cbb takde kawan

SaYraH WonDerLanD said...

hahahaha forggy ni comel kot!!

Nurul Afifah said...

comel nye.!! xjd ni..kene cri idea gk n join contest abg ady wat.!

entry bru,,

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/encik-evan-raven-yg-menghina-islamknow.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehe...kekachakkan froggy tak bole lawan adik2nya yg 3 ekor tu.hehee

Sunah Mohammad said...

saya nak itu froggy kecik!

nisyA said...

waaa.. Kiut nye si ijau tu! :D

rosmina samin said...

request ^_~ kalau ada contest baru.. hadiahnyer budak kecik warna hijau tu boleh? hehehe

NUR FATYN (^^,) said...

comey nya froggy kecik2 tuh. geram2... hihi.

Woofer Storm said...

ramai yg geram ngan froggy ea??heeee
sbr2,nnti bro ady bagi sorang satu tu..hehhee


tag kat sni..
http://www.wooferstorm.com/2011/02/reens-diary-giveaway-lahh.html

c-tea said...

wah..comel..comel

senyumSOYA said...

kawan enfroggy dt jenguk~hihihihi