Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, February 22, 2011

My top 10... Wajib bukak blog ini hari-hari..heheeheh

Blog yang selalu Ady singgah...
Eh..tapi sebelum tu..Ady bukan maksud takde singgah blog yang tak tersenarai tu..ade.... Sape2 yang nak letak kat list num 10 tu dialukan..hehhe... Korang senaraikanlah jugak blog yang korg selalu singgah eh...macam bagi semangat kat org2 lain untuk terus berbloging secara bersemangat :)


1-MAT JARI GEBU (yang nie Ady singgah time dah kenyang..kalo tak..merana)

2-SAUDARI SUNAH ( selalu jer singgah2 sini..hehhee)

3-BRO BEN ASHAARI ( entri2 dengan tajuk yang buat kita rasa nak klik)

4-SHIDA (jiran sepagar yang setia..hehhe..)

5-CIK YUYU (singgah nak tengok die pakai tudung die tu )

6-CIK AIDA BAMBAM ( kawan segossip dan senanges dulu..errr..die leh tau apa yang Ady wat..serammm)

7-Norfa...tapi skang tak lagi..sebab die under maintanance jap..

8-PERCUBAAN PERTAMA (suke cara pendekatan die neh..santai jer)

9-ADY BUDIKA (ahahahaha..yang nie paling selalu kot)

10 Adakah anda?????

◙ Ady suggest korg singgah2 blog diorg..diorg semua nie ok jer...ada tu siap sediakan makanan dan lauk pauk untuk tetamu :P

◙ Korang pun mesti ada blog yang selalu korg singgah kan..

◙ Satu lagi..ady tak perasan ada yang letak Ady kat feed korg..So nak mintak sape2 yang ada letak tu...bagitau kat ady eh...letak url kat sini..errrr


22 comments:

si GaJus!!! said...

=)

AdyBudika said...

Gajusssssssssssss....ok2...thanks tau..nantikan entri aku nanti k.. :)

si GaJus!!! said...

wokey!!! always follow...heheh

Sunah Mohammad said...

weehuuu~ kalah enchek ben! hahahaha! *kejam sungguh*

nah, da wat...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/abang-ady-nak-tengok-trafik.html

:p

Nour Akmal said...

blog2 kat atas tu sume saya follow gak..termasuk la blog awk..huhu..=)

sllu gak usha situ sebab sllu gak diaorg update..=)

akan sllu jenguk2 cni..gud luck untuk entry yg best2 ye...=)

www.jarijemariemas.blogspot.com..=)

Khairul Annuar said...

thanks jiran sepagar ku.....cyg ady

aDisH.sHidA said...

ady uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..kamu bukan gay ok...td de cust guna pc shda check email....uwaaaaaaaaaaaaaa

Qaseh dalia adelia said...

kite xde huhu

AdyBudika said...

ahahaahaaha...shida..ady tergoda dgn khairul itu..tibe2 jadi gay lak..ahahha

Qaseh..ok2..nanti ady buat entri pasal qaseh lak k :)

nisyA said...

klau sya, smue blog yg sya follow tu mmg marvellous. Wajib singgah bila dorg update termasok ady la :)

AdyBudika said...

nisya..errr..so lepas nie nak kene wat entri untuk semua yag folow ady la..baru adil kan...

~...AmALinA....~ said...

abg,, ina camne??=p

forever love said...

atq xde pun..nie yg nak majuk nie..

SaYraH WonDerLanD said...

uhuks dalam top ten ni hampir half da sarah follow kira wjib gak utk sarah melawat. Heee..

AkUr0 Chan ^^, said...

wahh~bestnya..tp org byk sgt bl0g yg kita d0k foll0w~hehee..suka jd silent reader...

nisyA said...

erk!! Hahahaaa tu tpulang pd ady la :D

... said...

as salam..
hoho~ saya selalu tengok kat sini:
blog kak LM.entri terbaru, pasal lalat hoh~

dan ini adalah blog sepanjang hayat yang saya selalu buka dahulu.asal buka je internet, tak keluar google,dsb.sebaliknya blog ni..satu2nya blog peninggalan yang menjadi sumber inspirasi..selama-lamanya ;)

http://masafzal.blogspot.com/

b a m b a m ' s said...

ko cari gosip ke aper kat blog aku?hahahah..tp kan..aku rs dpt hidu perbuatan terbaru ko kat blog nie..lalalalallala~

Woofer Storm said...

hehee terbaik dorg ni..yahooo

nazrul ashraff said...

peewwiitt!! ala, tak tersenarai pulak..haha

rosmina samin said...

Ady nape aku tak ada? nak chop no. 10 tu boleh? hehehe...tapi serius gile ni ady aku tiap2 hari tgk entri ang tapi paliiing best cite Mr. Frogy tu huhuhu... round byk kali baca pun aku still ketawa tahap gaban ^_~

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

ady , apa kata singgah blog nihh ~ budak baru belajar merangkak :)

http://gemukbulat.blogspot.com