Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, February 23, 2011

Nak suggest blog2 nie untuk korg... :) aku suke diorg..harap korg suke...

Sebenarnya Senarai dibawah ini aku ambik hasil komen dari entri aku yang bertajuk ---> My top 10... Wajib bukak blog ini hari-hari..heheeheh

So alang2..Leh gak share dengan korg semua kan.. Bukan niat nak tunjuk pandai ke ape..cuma sekadar pandangan pribadi jer :)


1 ◙ Mr Gajus
Pendatang baru neh...mybe kita leh kenal keje die kalau kita belek blog die..ngeri gak..errr


2 ◙ Kecik Itu Comel
Blog die nie kemas..aku suke singgah blog yang tak banyak sangat pakai aksesori..rimas dengabn banyak2 aksesori neh...hebat gak blog ni :)


3 ◙ Qaseh Dalia
Die nie agak glamor kat Sb..heheh..tapi nape feed ady takde kat page die eh?? hehehehe.. Blog die bercirikan kewanitaan..opink pilihan hati :)


4 ◙ Nisya
Blog die lak ada lagu..Errr...Ady kurang berkenan dengan blog yang ada lagu..tapi entri die not bad.. Suke blog die sebab empunya blog nie peramah sangat..suke jalan2 singgah dan komen kat blog orang lain..meriah...


5 ◙ Amalina Mansor
Comel gadis ini..heheheh...die nie pun suke jalan2 kat blog org lain then kasi komen.. :) tak rugi kenal org macam ni..tapi takde feed dari ady ker...larikkkkkkkkk


6 ◙ Atiq
Sorry2...lambat lak nak update pasal org kuat SB neh..Err..leka baca entri2 die..hehe...bermaklumat :)


7 ◙ Sarah Nordin
Merahnya blog adik sorg neh... Ada gak intai follower die..Gulp!! ada otai gak la follow die...bila belek2 entri die...tak hairan kot...entri die ada gak pelbagai rasa..cukup la pendek kata :)


8 ◙ Fadzli
Haaaaaaaaaaaaa pasal pemilik blog ini..selalu buat aku mati akal..sebab apa yang die kongsi buat aku rasa " laaaa tu kaaaa" tak etrkata..sebab banyak ilmu baru aku dapat dari blog ini :)


9 ◙ Woofer Storm
Die ni lak, aktif dalam berbloging.. serius die ni ...bukan orgnya ..tapi serius dalam bloging..hehehe..selalu nampak die kat page org lain..aktif..dasyattttttt


10 ◙ Nazrul Ashraff
Satu jer word aku kat blog die ni.. Cool :)


11 ◙ Rosmina Samin
Blog die nie pun simple jer...tapi ada gak peningkatan yang leh dibaiki..entri die santai..Die rajin singgah blog aku gak..heeheh


12 ◙ KHAIRIYAH ZULKIFLEI
Aku tak pasti lak saudari ini pandai bermain gitar ke tak.. Image die macam yuna lak..hehe...ada gitar disisi macam anna Raffali... nak kenal die leh jer singgah :)


13 ◙ Zulfikar Hazri
Mamat yang paling selalu buat aku tersenyum..aku tak kira..asal jer dapat komen dari die..aku masti senyum sampai ke kening..ahahaha..mamat nie happy jer..tapi sebut pasal entri...die nie jiwang gak kot~~ :P


*Thanks sangat2 sebab sudi singgah eh...lain kali singgah la lagi :)


24 comments:

Zulfikar Hazri said...

Terima Kasih ADy budika.. mekaseh bebanyok.. (dah mcm bunyi Makyong kat ipoh la pulok)

hahaha, aku ni mat jiwang ke wei.. ko jgn ady, jiwang2 aku takde sampai print screen buat entry wooo... papehal mekaseh and kim salam kat janda meletop Nora Danish :P hehehe

si GaJus!!! said...

thanks ady... jgn ngeri ngan aku sudah!!!haha

AdyBudika said...

Ahjahahahahaha... Zul...dalam hati adfa taman tu..aku tau :P cara ko menulis best...

Gajus...ahahahaha..tak mo jumpe ko dengan lumuran darah :P

miss atie said...

sye punye xde ? haha .
walau ape pon , terbek lah mereka . :)

AdyBudika said...

Atie..insyaallah ada la nanti :)

rosmina samin said...

yesssss aku ada lagi dlm entri hehehe... thanks Ady =) *sy try and test utk tingkatkan lagi kualiti blog * thank you very much ^_~

AdyBudika said...

:) my pleasure ros :) selalu rose komen2 ady...thanks tau...

rosmina samin said...

ada button "like" tak? hehehe nak like comment kat atas ngengenge

mizzkechique said...

blog2 mantop....

SaYraH WonDerLanD said...

Gulp!!!!

Blog shayer ada dalam senarai Ady Budika nyer entry?

Ase macam nak pengsan plak tetiba. Tiba2 semangat datang kembali !! Terima kasih lah banyak2.

Heee pelbagai rasa tapi lom cukup mantap and matang lagi. Banyak lagi benda yang harus di tingkatkan.

Memang saja pun letak warna merah baru la menyerlah sikit =D

Terima kasih banyak2. Terima kasih daun keladi.

Nour Akmal said...

thanks ady budika..
tak sangka leh msuk list blog awk ni..

thanks sgt2...=)

forever love said...

thnx ady...owh..b4 nie jadi silent readers la erk.?..hihi...

Nour Akmal said...

entry khas untuk ady budika...=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/first-time-blog-saya-msuk-list-blogger.html

Qaseh dalia adelia said...

tq ady budika ehem2 sunah budyka haha..feed tu ape ?huhu papepun tq ady ... dalia ni dpt online siang2 je mlm jadi cinderella hehe..nnt masukkan ady lam bloglist kdg lupe ..(mudah lupe)

~...AmALinA....~ said...

yeay!!! ina ada jugak la..=p thanx abg...muahhx! (halamak ada org marah la..larikkkk) appreciate sgt!~ =) abg feed tu apa ek?? <----ketinggalan..huhu

Sunah Mohammad said...

saya takde....sampai hati....T_T


















larikkkkkkkkkk! wahahahaha~ :p

Lulu Rahman said...

thx. bole BW ;D

ecah noh said...

sye pon newbie jugak..thx encik ady ..boley blaja hias blog plak pas ni..ngee~:)

... said...

as salam..
blog ku, cuma blog yang hampeh lagi teruk. nak gelar picisan pun tak layak.adoi..termasuk dalam list kamu.terima kasih :)

apa2 pun, mana yang boleh dikongsi untuk pembacaan bersama, saya kongsi.nantikan entri terbaru saya.mengenai kerang. tambah lagi

"laaaa tu kaaaa"

:)

nisyA said...

errkk! Tak suka ade lagu ehh? Da terbiase dri zaman dulu2 lg hehehee

... said...

ady kena masukkan sunah.seba ada masa2 tertentu, memang karya beliau menarik perhatian saya ;)
sumber inspirasi tu~~
eh~ eh~ kita dalam berblog, perlu ada rentak dan identiti sendiri. macam saya, cuba mengekalkan rentak yang sedia ada.tapi masa agak terbatas.so... banyak entri yang masih diperam.hoh. masa dada idea tu, banyak je nak taip..bila dah lama peram, aaaa.. tau tau nak bagi kreatif yang macam mana.haaa..masalah besar saya.pemilihan santai yang bagaimana boleh menarik minat.tapi, aaa...saya ni kurang memepromosikan blog.hoh. masalah besar.haha.






adoi. sunah lari, saya kejar~ :P
wah! semput!! kak syida! bagi dia inhaler!!

nazrul ashraff said...

hee..ady budika..ngee..suka la pulak..:) thanks yo!!

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/seronok-sampai-ke-bulan.html

win-win situation..:D

Woofer Storm said...

thank bro....cayalah,hehee dah ada domain sndri bro ni,dah lama ni kan..tapi sy baru persan ni..heheee nampak sngt serius dalm bloging..caiyok3

~...AmALinA....~ said...

dah letak abg dalam bloglist ina..=)