Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 4, 2011

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!


Menyahut dengan penuh bangga ajakkan Bro Ben...untuk join macam aku gak...sila hentam mouse anda ---->DISINI

◙◙ Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
Baru dua tahun berkerjadi di Media Prima TV Station... Sebagai Interactive...


◙◙ Usia blog anda?
Kalau nak tengok usia...dah lebih 3 tahun rasanya...tapi 3 tahun yang tak wat ape..daftar n senyap..sebab tak pernah tau sgt pasal blog ini..sehinggalah baru 3 minggu lepas berjinak balik.. :)


◙◙ Tujuan utama anda berblog?
Tujuan utama jujurnya lebih kepada luahkan rasa yang tak terluah dengan sape2 kat alam reality... Bila ada blog nie rasa nak share jer..luahkan ape yang terbuku.

◙◙ Sumber insiprasi anda?
Errrrr...kalau aku kata my Mr Froogy leh?? sebab die yang banyak bagi aku ilham..n org yang tarik balik minat aku adalah Bro ben..jujur.


◙◙ Blog yang senantiasa dalam kepala anda ..
aku takkan pernah lupe dua blog... Satu blog seorg yang penah aku hentam..aku hentam sebab die tak hargai apa yang aku kasi..start situ aku buakk blog ..semata nak hantem kenytaan die dalam blog die... Satu lagi blog yang agak terkenal..fotografer..die neh aku ada tegur..then die terus remove aku kat fb die..errr...sentap la tu kot :P

◙◙ Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya ..
Tak lain dn tak bukan ----> NorfaNil

◙◙ Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada ..
Tah la..ramai cakap suke baca aku punya luahan rasa time aku sakit dulu..macam yang ini --->Isu Pilihan ye kot..errr...dan puisi2 aku kot..seperti ini ---> Puisi ...errr...


◙◙ Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada ..
Errr...masih baru..so pakai nak hentam jer tulis ape yang suke nak tulis..ghairah sgt..tertulis pasal aku nak jumpe pelakon bogel itu..lepas dapat nasihat dari kawan baik aku..aku terus remove entry itu :) thanks to her...

◙◙ Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda membantu blogger blogger baru ?
Contoh dah ada didepan mata..so akan ikot jer jejak langkah Bro Ben..anjurkan sesuatu yang leh promosikan mereka...

◙◙ Pesanan buat blogger blogger baru ...
Buat semua..termasuk aku pun blogger baru...hati2 dengan setiap butir bicara..agar tidak menjatuhkan mane2 pihak..bloging la dengan penuh hemat...


3 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

nak try gak laaa ^^

bolehh???

Nour Akmal said...

hye..ziarah dari blog BA..

salam perkenalan..=)
slmt maju jaya dalam dunia blog ni..

www.jarijemariemas.blogspot.com

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

saya-pon-blogger-juga-saya-bangga