Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 18, 2011

Selamat tinggal LALAT.. aku akan terbang balik Kedah.. Blogger Utara, kita ada mini gathering!!!

Baru sebentar tadi, aku hilang mood jer dengan budak yang inbox kat facebook aku.. Dia kata aku sengaja nak raih populariti dengan rapat dengan orang2 yang dah ada nama... Dan org yang die sebut tu memang pun org yang aku agak close sejak akhir2 ini.. Aku risau gak kalau ada yang berpendapat begitu..So aku terus la bagitau tuan empunya popular itu..Sebaliknya dia siap menasihati aku..supaya jangan nak fikir pasal org yang nak jatuhkan kita..Aku simpulkan kat sini...dia ok berkawan dengan aku.... Thanks ... T_T so kira masalah settle..aku tersenyum sambil membayangkan jari yang memegang biskut itu...

Hujung minggu ini pulak aku akan terbang pulang ke negeri Jelapang Padi Malaysia..huhuuhuhuh.. Nie bagi memenuhi satu jemputan khas.. Hweheheehheeh..ingat org macam aku nie takde sape jemput untuk memeriahkan majlis ker?? hehehehe... Tapi alang2 dah balik Kedah, maka nak gak jumpa semua KBU (Kami Blogger Utagha)group :)

*Rindukan sawah padi tempat aku pernah membanting tulang bagi mendapatkan sesuap nasik bagi keluargaku...

Ok2..buat semua blogger yang berada disebelah utara malaysia... Saya dengan ini menjemput kalian2 untuk bersama2 kita bertemu dan bersua muka di majlis last minit planning ini...

Maklumat yang telah dibincangkan adalah seperti dibawah :

◙ Tempat = Star Parade Alor Star - Kat Bowling tingkat 4.
◙ Masa = 12 Tengahari.
◙ Tema = Sejuta warna :) (bebas)

◙ Atucara Program = 1-Pengenalan, 2-Sambil menanti sapa2 yang lewat..kita main bowling jap, 3-Sessi perkongsian maklumat, 4 - Sessi foto gedik :P 5-Bersurai...


Rasanya tak formal2 kot...kita wat macam kita jumpa kawan2 lama jer..duduk lepak n borak2..kenal2...kongsi apa yang patot... Ok kan????

Kita khabarkan pada yang lain... Leh tolong promote kat blog korg gak..heheheh...kalo just linkkan entri nie pun ok..janji kita sebarkan apa yang cuba kita buat :)

*Untuk maklumat pasal gathering nie... Rasanya leh kot nak contact Ady - 0173589260 atau Shida 0147577561... Kita buat sesantai yang boleh... Insyaallah harap dengan pertemuan ini..akan mengeratkan silaturrahim yang terjalin...


8 comments:

i'mFARAH said...

nanti2 wt lar lg gathering cmnie,,
kot2 lar ada hri leyh join..huhuu

silalah jenguk2..bru sminggu..hee
http://farahtertaip.blogspot.com/

shahjiehan said...

waaaa! SJ nk join.. tapi SJ x de transpot la..sob3..

... said...

as salam..
ok, akan ku sampaikan ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com

Mat Gebu said...

Salam ady, itu betul pedulikan lalat fokus pada apa yang anda ingin kan pada blog. Aku dan Ben memang sokong blogger2 baru....walaupun aku ni blogger baruu...hahaha..

SaYraH WonDerLanD said...

wahh...belah utara pon ada mini gathering? Mcm best jerk. Bila ye tuan tanah? Ala tapi mcm segan plak nak p kalau sorang2. Takut mati kutu kat situ.

Sunah Mohammad said...

salam abang~ ala..nak ikot...jauhnya la nak p kedah..haha~ nampak gak info sal ni kat blog kak shida...moga berjaya~

che mat, jom wat kat JB~~

~...AmALinA....~ said...

cakap kata tak balikkk...=p

cik tiera™ said...

waaa..nak p..tp tira jauh...!!!waaa..!!!