Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 14, 2011

Siapa Blogger perempuan yang mengurat aku tadi? mybe aku kolot...tapi rasa dunia dah terbalik lak..

Menaip sambil pipi warna pink..Blushing :P

Tadi sambil2 belek facebook dan tengok apa yang sahabat2 blogger buat, aku ditegur oleh seorg rakan blogger perempuan....

Ayat pertama dia amat mengejutkan aku... So aku memang malas layan la...



So aku ingatkan die nak borak dengan aku betol2... So aku pun balas la..sian die aku tak layan kan....

Sekali die balas macam ni lak....



Errrrr...apa masalah die sebenarnya?? Aku mungkin rasa kekok dengan cara ini, sebab selalu aku yang mengayat pompuan..tapi hari nie pompuan lak mengayat aku...terbalik lak.....

Tibe2 aku rasa pelik lak..ape la yang die nampak kat laki macam aku ni kan?? rupa takde..rendah, hitam, botak, meskin, tapi manis sikit tu ade la kot :P

Buat blogger perempuan yang aku maksudkan...aku tak sempat balas chat ko tadi...sebab ko tibe2 offline.. ini jawapan aku k....

"Awak... saya hak milik mak ayah saya..kalau awak nak couple dgn saya...bawak rombongan merisik kat kampung saya k...harap mak ayah saya terima"

Ingin mengetahu selebihnya?
Sila klik link dibawah...

Episod 2--->INBOX MINTAK MAAF

Episod 3--->SI DIA BALAS INBOX AKU


45 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hahaa...adoi, ady... lucunye jawapan. wahhh~ ady dah ada peminat misteri. jeng..jeng..

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ady ada peminat....caya la....kihkihkih

meaw said...

sumpah lawak gilak....HAHA.....sape pompuan tu?nak tau . nak tau..boleh jadik gosip ni,hehehehe....sabaq na ady :P

Eyka said...

hahaha..wah2~ giler hot la! ur hot babe..hahaXD

Nurul Afifah Addnan said...

adush..nk kena crik cincin belah rotan la plak..hihi.. :P

AdyBudika said...

hamboi2...majoriti gelakkan ady kan..takpe2...tapi takpe ke wat macam ni? sian die kang..errrr

husna mukhtar said...

like this haha

DibaHadzim said...

eyh , tapi okay what . at least die straight forward . ;)

y u y u Z u l a i k h a said...

wooowwww!! peminat misteri ^^

AdyBudika said...

cara diba jawab macam........

AdyBudika said...

eh...bukan misteri lagi...dah sah2 ada dalam list ady..grrrrr....

nur intan hazirah said...

hahahaha lawak pelik dan agak memalukan as a kaum pempuan...tapi mungkin dier terdesak kot...or mybe tersedak hikhikhik...tp ok per...kira cam berterus terang la tue :D

Anonymous said...

hahaha...kelakau....
budak2 kot...
mcm budak2 je...
budak2 je buat mcm tu..
budak2..
erk..budak2 la tu.. huhu..

forever love said...

abg ady apa peminat.wee~

jawapan xleh blah tue

mia.lia said...

mcm pmpuan gatal je tu..hahaha
jtuhkan mruah je =='

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku tunggu nasi minyak jer ni ady..
meh meh...
jgn lame2 okey..

My MiRa said...

eeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bhahahahahaa...eheheh

naka15 said...

badek kat aku la...hahahaha

enyheartsdiamond said...

tehehe.. comelnya jawapan dye :)

Azwa Azee said...

pewittt..heheheh...
xnk try ke??heehe..:)

shahsyaz said...

hahahaha, awk, tuh jawapan drpd pmpn utk lelaki...

aten punye gempaq gaban! said...

lawak giler lah pompuan yang usha laki....sengal tol~

JUNKO-EL-HIDA said...

wahahaha..lawak giler ko jawab soalan dia ady..terasa macam pompuan la pulak..akikikiki..tahniah..Blog ko best!

Gula-gula hati said...

haaaiih .
dunia dah terbalik .
gurl usha boy plak . =.=

strawberrycincau said...

wahhh..sngt suka jwapn kamu yg pling last....ngeh3...

sItI hAniSaH said...

wah sweet nyer jawapan awak.. hehehe XDD

Aq Waeda,,, said...

jawapan kamu yg last mmg terbaik dari ladang la..hahahaha

nazrul ashraff said...

perempuan tu jawab cam gi ni lak nati..haha..

ehem, ehem..k, nanti saya datang..awak jangan tolak pulak..

haha..abih aa..sure dy stalk entry ni and sambil baca sambil hidung kembang semangkuk taman..

haha

Mat Gebu said...

Wawaaaaaaa.....wawawaaaaaaaa....wawaaaaaa....pengsannnnn...aduh, sapa lah yang menyerah diri kat si ady nihh..habis lah koo, ada stalker laaa..perghh...kecut sekejap!!

Intan Izzatul said...

dia admire ady la 2..

rosmina samin said...

hahaha *ketawa sambil guling2 kat lantai* ady kecut!!!!! psstt nak tau juga pompuan tu sape? nak gosiiiip kuikuikui~~cayalah dgn lady tu, berani giler ^__^

asfz lily said...

jawapan yang begitu penuh dengan ciri2 keayuan..haha

masterfaiz.com said...

entah2 laki.. haha

Mama Zharfan said...

LOL ;) jgn jd stalker dh ler ;)

Miss Mucuk ! said...

jemput singgah http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/02/hadiah-dari-ady-budika-sudah-sampai.html

Sunah Mohammad said...

salam...fuhhh! terhangat di pasaran ni ady~ :D dahsyat sungguh...sebab tu saya jarang online chat kat FB...

HATYCIKNUURUL said...

gagagaga,a.ady dh ade gadis misteri,.hik3,.mybe die malu,2 y die offline trus,..

ferra ferro said...

scary nye ! ferra yang takot kalau macam ni . random gila . hahaha

ferra ferro said...

scary nye ! ferra yang takot kalau macam ni . random gila . hahaha

PuRpLe LaDY said...

hehehe.. comel la ayat dia.. hahaha.. aweks zaman skang lg advance la.. hehehe..

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

wahhh ady ni serius kelaka! *gelak guling2

Anonymous said...

ady meh aku jwb bgi pihak pompuan tuh: wise men say only fools rush in, but I can't help falling in love with you....hehehehehe

fara ain said...

hahah jwpn yg sgt lucu..

Halimatun Sa'adiah said...

bestnye kne ngorat..
bkn senang tau laki kne ngorat neh...
untung pe..

yaya said...

cool gile kene ngorat ngn awek! tp ayat last 2 HAHA! cumel kot. btw. nice entry !