Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 25, 2011

Traffic yang perlu aku banggakan walaupun sikit..ahahaha..gelakkan aku jum!

Traffic minggu neh agak mendukacitakan..menjunam gak la nak compare minggu lepas...nak gak aku post kat entri kan?? ahahahahahah...kalo nak compare dengan bro ben, mat gebu, red mummy..pasti aku tersedu2 menanges :P

Mybe sebab aku terlalu tumpukan pada keje kot..almaklumlah minggu nie aku keje sebelah pagi..banyak benda nak settlekan .. sampai takde masa nak promot blog..heheeh

so kawan2..silalah gelak...tapi nie untuk follower yang tak sampai 500 ..korg yang lebih 500 tu, takkan taknak share dengan aku kot ? nak gak tau...errrr...

*Naik sikit2..then menjunam jatuh..hari nie lagi teruk


*Petang nie nak tengok i am number four..Sape2 nak join silakan...


17 comments:

eT said...

ok la nih dari xder uv...muahaha...
me pon ari2 100++ jek..:p

forever love said...

ok la tue..atq nk cecah 200 ++ pun payah taw

Mas-Azi-Mah said...

yeah. kite punyee setakat 5 orang je selalu T_T hahaha :)

Ujang9897 said...

tinggi tu bro...

AdyBudika said...

errrrr.....betoi2 ka ni?? errrr

iManAzRaf said...

uish.. kire ok lah tu nak bandingkan ngn kite punye.. haha

Muhammadnuraizuddin said...

oit..trafik aku paling tinggi pun 50 pageview..paling rendah, aku sorng ja yang view..kesian gila... uhhuu

AdyBudika said...

errr..korg betul2 ker main2 neh?? errrrr.... aku baru sebulan pasang menatang alah ni..errrr..so aku tak tau sgt..aku tengo ada org post pasal nie..aku pun post la jugak.errrr

Hanim Mahali said...

hanim compare dengan ady pun tak boleh naik tersedu2...T_T
Banyaknya...Bila mau sampai camtu....

Mat Gebu said...

Aku pun sikitt..jeee..huhu

AdyBudika said...

sudah la ko mat!!! sebulan aku bersamaan sejam hang :P

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lebey kurang aje kite ady..huhu~


yang comel,
Khumaera Ismail

Sunah Mohammad said...

nak nangis! uwaaaaaaaaaa.....




jeles, jeles, jeles! :(((

Zulfikar Hazri said...

Follower aku 200 pun tak sampai....UV setiap hari nak lebih 120 pun susah.. kesian la kat aku nih.....

Harapkan Ady la pomot blog aku...pomot la blog aku wei.. bukan senang ko nak jumpa Blogger hensem mcm aku kan...susah bai....hahahahahahaha

Nurul Afifah said...

ok la..nurul xsampai seratus pon.!

... said...

as salam..
wah! canggih!~
saya, 4 pun tak sampai.
wahaha! gila lagi jauh :p
memang tak berapa gemar nak promo.
keje lagi ponting.hoh!
wah! saya mahu jeles la macam ni :p


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html


hang jadi pelakon.konco ujang ;)
jangan marah aaa :p

Farhana Sahri said...

ok la tu...sy ni, xsmpi 50 pn..lagi sadis...hehehe