Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 21, 2011

Ada org cakap Vlog ini comel..lagi la kalau Ady ada...

             

korg dah tengok vlog ini??? tadi ada borak2 dengan seorg blogger gak..die ada puji2 vlog neh.. so aku baru la nak belek2...errrr...aha memang comel..lagi comel bila si gadis itu telah meninggalkan ini untuk aku :P baru je pagi tadi tauuuuu


Welll...tengok la...errr.....takde ape2 eh?? bagi aku ni ade ape2 tau....ahahaha...cik Epal cakap aku cambest :P

tak caya...???? korang try la klik link ini dan belek komen die..hehehehehe


Thanks kat blogger yang sudi nak chat dengan aku tadi tu..hehhehe..perbualan kita dirahsiakan k..apa pun apa yg awak kata pasal  tu saya setuju..tu yang belek balik vlog neh..hehehehe..


________________________________________________



4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

cik eponnn ^^

c-tea said...

hahaha...wah..cik epal...blogger tu dah tertarik kat blog abg ady??tahniah

farasakura said...

geram!
=,= dari dlu xley tgok vlog ni..wuwuwuu asyik keluar video stream not found..

... said...

as salam..
wow!
tahniah!
hehe~ tunggu turn adik bro framestone plak.
hoho~
=)