Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 21, 2011

Ady akan buat sticky post untuk sape2 yang join segmen Ady..walau tak banyak membantu, ni jelah mampu Ady buat..

Ingat tak segmen yang Ady buat semalam...yang ini
---> Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?

Atas sebab terlalu terharu mendapat sambutan yang Ady rasa cukup membanggakan itu...Ady terdetik untuk buat sticky post senarai rakan2 blogger yang sudi support segmen Ady tu..

Ada jugak yang join walaupun dah tamat..tapi ady akan tetap senaraikan.. Untuk review, Ady akan pilih dikalangan anda :)

So kita belek lagi sekali senarai blogger yang sudi sertai segmen Ady kata aku takde entri ini, dan saksikan jugak gambar yang menjadi pilihan mereka :)

1 - Ana Montana  
(ahaahhahaha..die neh suke tau kalau aku ciri2 bapa2) 

2 - Yaya^Pink  
(pilihan yang menangis ni lak yang dipilihnya..tapi alasanya kuat gak tu )

3 - Miss Ran  
( ahahahaha...aku pun suke gambar itu )

4 - Fakhrul1409   
(ulasan yang cukup padat...bermakna beb )

5 - Fyqa  
(nape pic tu ady tak nampak eh? tapi tau jer pic ape )

6 - mizzkechique  
( errr..dah ada dua org suke pic ni...alasan die lain sikit )

7 - fRaMe+LenSeS  
(ahahaahahhahha...nadh!!! ko suke kan gambar bogel2)

8 - solo molo  
(nie pun dah ada dua org suke...errr..aku pun suke yang ni )

9 - Golden Rose  
(pic kesepian...memilih kerana berjaya menghayati )

10 - TeratakAzmi 
(perghhhhh...gambar dan huraian yang cukup berkualiti..two thumb up)

11 - ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥  
( Sedih datang tak kenal waktu kan ? )

12 - lyn_linna 
( suke pic ini??? waaaaaaaaaaaaaaaaa)

13 - kathy 
(waahhhhh...hijau je kan :P )

14 - Sunah Mohammad 
( Dah sah2 die suke pic nie! )

15 - ~CiK TiNieY~ 
( hoh?? tak sangka ada sorg lagi suke pic ni..errr)

16 - QueenImah 
 (lagi pic ini?? waaaaaaa )

17 - atiEy_[azHa] 
 (jum jum jum..kita gi tempat tu ..hehehehe)

18 - mohd zhafri   
( errrrr.....sebab dalam pic nie kami nampak persamaan )

19 - hanim azhari
( errr....satu kenangan lama tu )

20 - ku izzati   
(hamboiiihhhhhhhhhh...siap tengok kan ade berape?? ahahaha )

21 - c-tea  
(nantikan pic sedemikian selepas2 ini k )

22 - ~...AmALinA....~  
( ingatkan nak pilih pic ina dengan ayah ina tu )

23 - shafiqabdshukor  
 (ahahahahah..ko lapar eh? )

24 - nora amila ghazali  
 ( aahahaha..pilihan yang comel )

25 - Azwani 
 (malunya..jgn la compare2..ahahaha )

26 - CiKaLi  
 (cari gaduh neh..saje kan nak pecah rahsia aku..aahahah )

27 - BAMBAM 
( ko suke tau gambar yg bercirikan feminin macam neh..ahahaha)

28 - Woofer Storm 
(gambar aku masuk contest neh..tapi tak menang..ahahahah)

29 - HNMZ
(Hadoi....jeles lak aku dengan pic yg die pilih...lebih popular neh)

30 - KK
(tenang je kan rasanya )

31 - athime
(pemikiran kita sama melalui gambar ini :)

32 - rosmina samin
 (ahahahaha..kalau rosmina pilih..aku dah agak dah gambar mane die nak..ahahaha)



Sticky post ini akan ada selama 3 hari :)

Terima kasih semua.....sangat2 berterima kasih.....



16 comments:

CiKaLi said...

muhahaha... muahaha.. ~gelak jahat!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

terima kasih ady! =)

hanim azhari said...

terima kasih ady :)

Sunah Mohammad said...

sama-sama...susah2 saje...:p

y u y u Z u l a i k h a said...

nak joinnn!

Adzriel AB said...

nak join jugalah.

QueenImah said...

terima kasih ady
=)

Ana Montana said...

terima kasih daun keladi ady..
:)

nora amila ghazali said...

tq.. hehehehe

shahjiehan said...

hhhahaha.. nk join!!

erk..cg tusyen je.. huhu

jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

Yaya^Pink said...

maseh abg ady....=)

mizzkechique said...

terima kaseh... :)

lyn_linna said...

hak hak..thumbs up bro..

ku izzati said...

mesti la kre..haha

rosmina samin said...

Thanks Ady ^^ muahahaha... pujaan hati tuuu ;D

... said...

as salam..
er..kenapa asaya asyi miss je.
cett.terlepas

=_="

buat lagi~ nak!