Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 5, 2011

Akan bersiaran langsung di Nasik Lemak Kopi O tv9....tapi aku nak Mat Gebu yang jadi guest!!!!!!!

Hari ini aku akan bersama2 nasik lemak kopi o akan bersiaran secara langsung di tv9...



Sebenarnya aku teringin sangat nak jemput MatGebu untuk hadir menjadi tetamu nasik lemak kopi o di tv9....

Ada gak aku tanya MatGebu secara tak formal, tapi die taknak...die cakap die tak leh langgar pantang die..nanti jadi kodok..errr....

Mat.., aku gerenti ramai yang menantikan kemunculan Mat dilayar perak...errr...macam primadona lak kalau dilayar perak itu...errrrr....bukan nak suh Mat belakaon..nak ambik shoot jari gebu Mat untuk show tu je..

Tapi aku sangat2 menghormati pendirian Mat itu...Dan pendirian sedemikian itulh buatkan aku makin respect kat die...Jarang jumpe org yang macam Mat ini...

Mat , tapi kalau hati ko terbuka tu..hehehehe..calling2 la k :) apa pun aku akan bersiaran langsung kat sedenak 12hb ni k :P



__________________________________________________________


8 comments:

Biey said...

haha.. kalu jadi kenyataan jd lupa mention awal2..nak gak tengok..hua..hua..

Mat Gebu said...

hahaha..tu lah aku pun tunggu gak kemunculan dia kat sedenak nanti...haha...sori ady..apa kita cerita nanti..jumpa minggu depan..

AdyBudika said...

err..macam ada harapan je kan..hehehe..ok2..kita bincang nanti..wahhh..heheeeheheh

senyumSOYA said...

waa... suka rancangan tu~ehhehe...
especially yang pagi jumaat..

abg ady.. sila klik sini~
http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/mrfroggy-abg-ady-budika-kena-culik.html

Mat Gebu said...

hahaha....i no comment yeaa...

c-tea said...

nak tengok nanti...inform tau...awl2...baru boleh tengok..siapa kah mat gebu yang terkenal tu....

Sunah Mohammad said...

saya vote untuk bapak...<---tetibe

AdyBudika said...

semua pun nak tengok mattttttttttt