Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 6, 2011

Akhirnya Blog aku terpilih untuk Bloglist Otai itu~~~

Bukan mudah untuk masuk dalam bloglist blogger2 yang dah lama dan berpengaruh...

Tapi alhamdulillah, Terpilih jugak..Syarat untuk masuk bloglist beliau adalah buat satu entri yang bercerita mengenai blog otai tersebut dengan cara yang kreatif...

Akhirnya terhasillah entri

--->CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI ! Jangan ada hati nak fight :P


Dan tunggu punya tunggu... Beliau umumkan senarai yang berjaya...Hehehehehheeh..Alhamdulillah.... Paling atas gak la..ahahahaha :P

tak caya?? try tengok kat sini

--->Blog yang terpilih ..

*Klik kat gambar untuk membesarkan image dan tengok nama aku tu..heheheheeh


So lepas ni aku makin bersemangat la untuk terus berbloging secara serius :) dalam masa yang pendek ni dah macam2 aku belajar..harap semua ilmu yang aku dapat ini akan mematangkan aku seterusnya menjadikan aku seorg blogger yang lebih baik..

Insyaallah....


Apa pun aku amat berterima kasih kepada BRO BEN ASHAARI sebab sudi letakkan aku dalam senarai anda... Mybe ko tak nampak betapa besarnya pertolongan ko tu, sebab dah ramai ko tolong naikkan.. Namun bagi aku ini satu anugerah yang tak ternilai....


*Tak sabar untuk bertemu otai2 ini pada 12hb ini :)




..........................................................


13 comments:

Sunah Mohammad said...

TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!


(sila belanja...)

nIsYa said...

congratulation ady!

rosmina samin said...

Congratzzzz

pssttt
Sunah + Ady sila belanja saya... sekian ^^

cik pulau said...

tahniah... jelez2..
12hb???? lalala~ ^^,

Mat Gebu said...

PERGHH...TAHNIAH ADY...GUAA TUTUP BLOG LEPAS NI..HAHAHA..

nazrul ashraff said...

ady tak belanja makan, crew vampire datang menyerang..haha..:P

Along Usop said...

wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

Along Usop said...

wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

mas.saari said...

tahniah ady...

saya pun terpilih jugak!
sangat2 tak sangka sebab blog saya masih baru...

Along Usop said...

wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ady, tahniah jgak..alhamdulillah, sama2 tersenarai. terharu ni :)

Rozuan Ismail said...

wah!!blogger otai sekarang ni ye..

fRaMe+LenSeS said...

tahniah ady.. ;) nadh tumpang hapy.. ;)