Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 5, 2011

Aku akan cuba hasilkan trademark sendiri...Aku akan buktikan blogger yang tak comel macam aku leh berjaya!

Satu kelebihan kalo kita ada pakej rupa yang menarik dalam apa2 jua bidang... Jujur..dalam bidang yang aku keje sekarang sekalipun...


Namun adilkan semua ini untuk org yang rupanya kurang menarik perhatian seperti aku...??

*mencuba untuk membentukkan muka agar kelihatan comel..tapi tak berdaya


Kalau nak berbekalkan rupa pecah rumah ini..dah sah2 org tak pandang...Tapi!!!!! korg tak nampak ker satu contoh kita yang paling dekat????

blog masak2 yang amat hebat alaf ini??? Blog MAT GEBU ..die takde lak letak pic die bergolek2 depan dapur sambil memuncungkan bibir die sesambil masak kan???

yang nampak cuma hasil masakan die jer..paling teruk pun die pamerkan jemari gebu die tu...

So kat sini apa yang aku nak sampaikan...walaupun aku nie takde rupa yang comel atau macho..tapi aku akan terus berusaha untuk org kenali aku melalui entri2 aku yang diharap dapat mengikat org lain untuk terus melekat kat blog ini..Insyaallah...

Cuba kita lihat..berapa ramai search pic hanis zalikha?? so jumlah org yang search gambar die pun dah beribu2..tak jadi masalah la untuk die kalau nak wat entri..just snap satu pic yang comel..then jadikan satu entri..berpusu2 org masuk nak tengok...Ini bukan bermaksud entri2 yang die terapkan tak bagus..tapi dengan pakej yang die ade tu die leh jadikan entrinya makin laris...tapi tak semua ada kelebihan itu kan??


Aku bersyukur dengan apa yang dikurniakan, bukan bermaksud tak mensyukuri..namun sebagai blogger yang baru nak bermula ini..aku harap aku boleh menarik minat semua dengan hasil2 tulisan aku yang tak seberapa...

menulis dari pengalaman...

nak kata ngaji tinggi?? tak gak..sekolah pondok jer..tu pun mula2 macam nak kena buang pondok..heheheh..

BUAT SEMUA!! KITA CARI KELEBIHAN KITA..KITA TAMPILKAN DIRI...BUKTIKAN KITA ADA SESUATU UNTUK DIPAMERKAN...


*Jadikan kekurangan diri kita sebagai satu kelebihan....Aku buruk so takde ramai sangat nak ngorat aku, so sape bakal awek aku??? beruntunglah sebab takde banyak persaingan.. :P


................................................................


26 comments:

Muslimah Optimis said...

hehehehe.. ayat last tu tak bleh blah...

AdyBudika said...

aahahaha..Aima..tu trademark tuh :P

~...AmALinA....~ said...

perghhh ayat abg yg last tu mmg xley blah la..kwang3 =p mna da buruk pon,, semua org Allah bagi dAh cukup cantik,hensem.. cuma pandangan setiap org je berbeza,,ada yg kata cantik ada kata tak...tapi kan..muka tak hensem tapi hati hensem lagi bag0s kot....=)beruntung ka sunah..*tetiba larikkkkkk

Pembawa_Wacana said...

Hahahaha.... memang tak leh blah....

Sunah Mohammad said...

okie...markah = 97%

sikit lagi nak dapat 100% tu...

tolak 3% sebab ayat last tu...hurm..

Solihin Zubir said...

nak jd awek hg bleh dak? sbb beruntung.. heheh..

AdyBudika said...

ahahahahahahaha..sukanya bila ada org kata aku comel..err...belek2 baik komen atas..takde lak..errr....

mas.saari said...

sukalah trademark tu sweet je..

Cikgu CTE said...

janganlah terlalu rendah diri..setiap orang telah dianugerahi dengan rupa yang elok..tak ada cacat celanya...

syukuralhamdulillah...

c-tea said...

mmg best la ady nie....nampak bersederhana...best

AdyBudika said...

ramainya gurl yang komen..nie mesti nak jadi aawek neh?? larikkkkkkkkkkkkk



joking je eh..errr..jgn ambik hati..errrrr

nur said...

ayat last tu!! sokong cikgu CTE..

JOM KE: ALL IN ONE

Beautiful Butterfly said...

salam,setuju sangat2..
your new follower

Adinda Amy Sensei said...

moga anda akan terus berjaya dgn cara yang tersendiri ok...

Mama Zharfan said...

go ady go!!

tumpang promo sikit ni..

nak menang purse clarks ori? jom vote!

Mat Gebu said...

Hahaha, ady, ayat last tuu hadoii apa daaaa...aku "cipta" DTS tu dari DTS tu tak de apa2...aku tak letak rupa sebab aku nak tengok betul tak bakat boleh menaikkan nama kita dari rupa paras...walaupun ianya mengambil masa yang agak lama, lagi pun aku ni mana lah sesuai kan jadi public2 figure segala, lain lah ben ashaari dia punya kelebihan..tapi aku ada juga kelebihan dari dia..hahaha..

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

ady , awk teringin na comell kea ?

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

jd diri sndiri lebih baik...biar org kenal kita berdsrkan sapa diri kita yg sbnrnya :)

InsyaAllah, dngn cara tu..org akan mengenali diri kita lagi :)

cik hanym said...

cube lagy ye cik abg :)
hehe.. :)

cik hanym said...

oke done ! suda follow kamu . (",)

Miss Ran said...

Mcm knl ayat kat bawah tu..hehe sunah kan ade opsss

cik pulau said...

wahhh.. kemain lagi...
tak penting pun rupa paras ni.. yang penting entri best..
setuju dgn sunah...
tolak sikit markah sebab ayat last.. lalala~ ^^,

Miss Ran said...

aku ske ayt last...

pompuan kuat cemburu mmg sesuai ngn hang hehe

rosmina samin said...

Aku suka ayat terakhir tuuu Ady muahahaha *nak ulang ayat tersebut* ~~Aku buruk so takde ramai sangat nak ngorat aku....~~

fRaMe+LenSeS said...

di mana ada kemahuan, di situ ada highway.. hihi.. curik sat quote cita adnan sempit tu.. kamu buleh geng.. kalau mahu, mesti leh, cuma masa nak menentukan.. sabar n usaha.. mesti leh.. ;)

Sunah Sakura said...

dan sekarang kamu sudah berjaya.... :)