Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 6, 2011

Aku tak faham kenapa aku tergoda dengan blogger ini.....

Semalam aku ada membaca satu nukilan dari salah seorang blogger ... die berkata bahawa buta, pekak, dan bisu itu sebagai cinta.....

Tapi apa yang lebih menarik minat aku adalah mengenai entri dari die..Nukilan die bersahaja...namun aku dapat masuk dan merasai apa yang cuba blogger itu tulis....

membaca dengan hati.... tah la..aku rasa blog satu nie jer buat aku "rasa" aku nak titiskan air mata...

Aku suke dengan apa yang berlaku sekarang..dan aku tak tahu pun dengan pasti apa yang berlaku itu...antara hati dan perasaan kecewa dimasa lepas...

Buat semua....aku suggest korg ambik masa dan baca entri milik saudari kita ini..munggkin jua ia akan berlaku pada anda satu hari nanti...

untuk mengetahui apa yang aku maksudkan sila singgah kat link ini k :






*Tak pernah aku termimpi akan jatuh cinta di alam maya ini..namun adakah ini akan terjadi padaku???



..........................................................................



13 comments:

hafiz hafizol said...

waa.... romantik nya ko bro.. huhu.. gudluck.. selamat mengejar cinta i2...

cik pulau said...

dah baca.. harap sangat yang citer tu reality.. so boleh la cik pulau senyum lebar..
sunah vs ady.. sounds sweet kan?? lalala~ ^^,

sunah pun ada wat entri ni.. baru je lepas baca entri dia tadi..^^,

c-tea said...

wa...ady dah jatuh cinta ke???hem....xper jatuh cinta pada penulisan dulu...nanti kenal isi hatinye plak..hehe

yna fazlyna said...

bro nape seorang yang romantik ya...sampai mengalirkan air mata ni.. dashat na....

sunah je boleh wat cam tu ea...

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/mood-cinta.html

AdyBudika said...

errrrrrr

Along Usop said...

ehem ehem.. =p

Sunah Mohammad said...

:)

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau..sunah di atas skrg nie

Miss Ran said...

erk tuan penulis nak nangis dulu ley?
janganla puji lbih2...adoi trima kasihla ady ngn sunah sbb popularkan entry tersebut...sy tulis apa y kuar je..terpanjang lak..igt nk wat pendek=) yang lain terima kasih sudi baca(nangis2 wakaka)

shahjiehan said...

ehem3....

jom baca dan komen Cacing dengan Arak

rosmina samin said...

Ady.. errr.... tak tau nak cakap yer? ~~ sekian ^^
Sunah... smile like always love it teeheee

~CiK TiNieY~ said...

ohhhhhhhhhhhhhhhhh....;)

cik kite said...

fuyoo..600 follower dh blog adybudika... sape la yg ke-600 tuh ekk..hhehe...