Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, March 10, 2011

Andai kata jodoh aku juga seorang Blogger...

*Setiap insan mahukan jodoh yang terbaik untuk diri masing2


Tak terucap....


______________________________________________________________________.


20 comments:

Sunah Mohammad said...

ehem ehem...hurmmmm~~~~

cik pulau said...

paham-paham.. cik pulau aminkan yer..
moga ianya jadi kenyataan.. ^^,

Muslimah Optimis said...

la excited ingat dia tulis apa..buh gambaq sekeping ja abang ady nih..ish3

Citarasa Rinduan said...

ehemm.
mana tau bertemu 12 hb..hahahhaha...
sedenak tu..

Biey said...

kalau betul apa salahnya.. boleh buat satu blog untuk dua penulis sekaligus.. hihi..

rosmina samin said...

Ady kata "Andai kata jodoh aku juga seorang Blogger..."
aku sambung k ^^... aku akan terima dia sebagai jodoh yang ditetapkan oleh Allah kepada aku kerana dia adalah yang terbaik bagi ku"
sekian ^^

Miss Ran said...

skong muslimah
ngatkn buat novel ke ape. huhu

jodoh ada tkkn ke mana..tiada slh pon cinta alam maya=)

Fizalinolie said...

Betul apa yang Miss Ran cakap tu... Kalau dah jodoh, apa salahnyer... Hehehe. Jom baca entri saya Kau siapa untuk menilai aku????

nIsYa said...

ecececeehh! Sesape pun takpe asalkan baik :)

putERi-kAtEk said...

doa makan :(baca dengan kuat)

ya Allah,
engkau berkatilah,
rezeki,
yang telah engkau berikan,
kepada kami,
dan jauhkanlah kami,
dari azab neraka....

AMIN!!


aummm!!! aum!!! makan nasi minyak....burp!!! alhamdulillah...

kepak kepak kepak kepak kebom kebom kebom kebom....

kompang dipalu....pengantin malu, duduk bersanding tersimpul malu, kami doakan, moga bahagia, salam sejahtera hingga ke akhirnya....

~...AmALinA....~ said...

ehem2... saye tau siapa blogger btuah tu.. mesti la yg 1st2 komen tuh..kwang3..halamak!! larikkkkkkkkkkkkk

ina doakan abg bahagia dengan si dia(akak mucuk)..=p

Along Usop said...

Akan ku tuliskan sepucuk Seloka untuk korang berdua.. =)

eyqasara said...

mcm dah ade tu... jgn lupe lah jemput blogger2 laen eak! hihihi... :D

HATYCIKNUURUL said...

wahh,nnti jd wedding of the year la,..amin amin amin,.

Nurul Afifah said...

:)

KuNanGKuNanG said...

blogger bertemu jodoh ngn blogger akan lahirlah anak2 blogger...he3..makin meriah la blog...

Mama Zharfan said...

dh ada calon ke..

jgn tunggu lama2 hehhe


nak menang purse clarks ori? jom vote!

meaw said...

oyeah! seronok tak terkata tu abg ady :)

aDisH.sHidA said...

ehem ehem dalam hati ada taman ke skrg nie

... said...

as salam..
haha.ramainya wish =)
hari ni ady kat sedenak~
WAH! ruginya tak dapat ikut!

adoi.. takpe2. nak tengok aktiviti kat sedenak.meliur la jawabnya
mata ni tak dapat tengok secara terbuka

=)