Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, March 3, 2011

Antara yang akan di review...mahu listkan blog anda jugak?

Inilah antara yang akan Ady review kejap lagi.. :)

1- Miss Ran

2- SUNAH

3- C-TEA

4- E-ra paSha

5- strawberrycincau

6- SHIDA

7- Syarifah Nornazrah Al Yahya

8- KHAIRIYAH ZULKIFLEI

9- nazrul ashraff


Heeheeheheheh...ada gak yang sudi..ade lagi yang sudi ker???


Sila lihat link --->Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (4) untuk join gak :)



*Buat yang tertunggu keputusan contest, ady tengah tunggu green light from my boss :)






............................................................................


11 comments:

Burungman said...

mau mintak review jugak.. hehehe

Sunah Mohammad said...

banyak yang saya tunggu2 ni...:p

Awangku Johan said...

mai la review blog saya jugak huhu..
kalau sudi la

-iNtAnAdiA- said...

kalu sudi review la my blog skali =)

AdyBudika said...

ada syarat kat link atas :)

AdyBudika said...

ada syarat kat link atas :)

Fireworks, Joel Leslie said...

saya join !

http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

asfz lily said...

heheh im here :)

HATYCIKNUURUL said...

mcm nk jugak tp bz,,hoho,..ade tarikh tamat ke a.ady??

c-tea said...

xsabarnye untuk diribiu

nazrul ashraff said...

haha..wahh..bos pun terlibat jugak ke?? ngeh3x..cakap dengan dia,, vampire mnx kerja..mua haha