Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, March 8, 2011

Apa kaitan aku dengan Salma Mentor 5?

*Yang pasti ada satu ikatan yang tak aku lafazkan ....



*amacam?? gempak kan??? lom dengar die nyanyi lagu listen :)


Sebenarnya ada satu ikatan yang kuat antara kami...contohnya masa dia nyanyikan lagu diatas...saksikan pada minit 0:43 kat video diatas..aku dengan tak sengaja menyentuh kepalanya...

Errrr..tak faham eh? ok2...lihat pada sepanjang video clip ini..ada jer yg aku buat kat sebelah kanan atas video tu..errrrr..masih tak faham???

Ok2..hehheh..sebenrnya itulah salah satu tangjawab aku sebagai seorg pekerja... Akulah insan yang bertangjawab memastikan design itu keudara sepanjang sesuatu program itu berlangsung...bukan satu program itu saja..tapi untuk kesemua station tv media prima..banyagkan keempat2 stations pun kene ada benda tu dalam masa yang serentak? hehheehheeeh..tapi sempat lagi aku layan fb dan berblogging kan..

Pasal kaitan aku dengan Salma..heheh..no komen..nantikan jer bila die dah betul2 menang MENTOR 5 k :) time tu baru aku akan umumkan..so sementara itu..jangan lupa undi Salma k!!!



_____________________________________________________________________


16 comments:

incik mumu said...

waaahhh..
kao yang buat desain sekarang, next segala tuh ke..??
hoho~~.

ceritera asni said...

abis kalau salma dapat tempat kedua?akan diberitahu jugak ke?hehe

AdiSuda said...

apakah hbngan anda dgn salma..lalu ady jawab..no coment..AHAHA

cik pulau said...

hahahaha... ooo.. camtu ke kejenye???
camne nak buat?? ceciter ceciter..lalala~ ^^,

aDisH.sHidA said...

adyyyyyyyyyyyyy :P

nIsYa said...

owwhh..ku tertanye2 hahahaa

mizzkechique said...

alkisahnya...

ye, suke salmah sgt!!

c-tea said...

abg ady..ct betul minat salma..dah tu die dengan era memang merendah diri jer...suke sangat

... said...

as salam..
hoho~
terjah leasp sesi solat zohor~
oo.encik ady kerja bab apa tu?
baru nak tengok klip video nya =p

oo..jaga prop ke? wah!
hari tu encik ady kata saya boleh datang ke? ni ada kat kl ni.haha. boleh ke tengok salma menyanyi live?
wah!
wah!
encik ady boleh pastikan beliau menang ke? waaa..suka =)

iklan tak bayar kat encik ady:

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri dalam diri.meh2

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

HATYCIKNUURUL said...

ooo,.gitu,..hehe,..pape je abg ady neh,.nnti kem salam kt salmah ye,.hehe

b a m b a m ' s said...

wehhh..ceq nak tanya nie..blog ada domain sndiri mmg lmbt update kat dashboard ek??

AdyBudika said...

aha la aida..lambat update...benci la....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cik sessy said...

persamaan say ngan salma mentor:
dua2 orang tawau..
ekekekekekekekeke...

*tetibe nak jugakzzz..

b a m b a m ' s said...

padan lerrrrr..kekekekke

Sunah Mohammad said...

ehem ehem...okie...tak jeles ni...

mas.saari said...

oooo mcm tu rupanya kerja ady..

sgt suka dgn salma
suara dia memang power gila
bakal juara mentor 5 ni!