Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, March 16, 2011

Bangga dengan Komuniti Kami Blogger Utagha - Masuk paper seh!!!!

Belek2 blog rakan2 blogger..then terpandang sesuatu yang membanggakan..heheehhe..ni yang mengembalikan balik semangat aku nak blogging neh!! wwaaaaaa....bangun je tido dapat berita pembakar semangat... Thanks Cik GKSB

Di samping tu gak aku nak ucap thanks kat Ben sebab bagi aku semangat melalui entri dia tentang

Thanks gak kat Mentor aku..errr...sejak bila bermentor bagai kan...ahhaha...Thank Mat Gebu sebab banyak kasi semangat..

Thanks gak buat yang lain2 terutama yang tak putus2 sms aku tanya pasal keadaan aku..heheehe...Cik Shida kita dan juga Sunah Mohammad :)


Tahniah buat peneraju KAMI BLOGGER UTAGHA.  Cik GKSB  kerana telah melakukan sesuatu  yang agak menarik dan baik...two thumb up... Dah agak dengan kredebiliti anda...

Apa?? owhhhh..pasal surat khabar tu...Ok2..lihatlah petikan kat bawah nie k...

*petikan sinar harian

Maklumat mengenai gathering itu ada seperti poster dibawah....



jumpa pakat2 kita pi jumpa kawan2 kita meh!!!! 

leh gak tengok kat blog milik saudari hanis kita..ngan hafiz rahman..sapa lagi tau up entri pasai ni???




*Rasanya ada liputan media dan kehadiran artis kot pada hari tersebut..aahahha..so meh la kita ramai2kan gathering ini...


_____________________________________________________


12 comments:

aDisH.sHidA said...

sedih gila nie

Nieza said...

wah menarik saya pun blogger utara jugak...tapi tak leh nk joinla dok jauh ni..hehe

... said...

as salam..
wah!!
kejelesan berganda!
kampung mak kat kedah.
boleh join ke?
hehe.
tahniah CIK GKSB!
menjadi peneraju yang merapatkan lagi ukhwah blogger-blogger utara

=)

tak lupa juga kat encik ady.
kalau tak baca ni, tak tau la boleh terbaca kat mana.

huhu

c-tea said...

alamak..sangt seronok..tapi saya zon selatan...hehe

NiSha said...

best nyer.. utagah jer ker.. selatan ker central ker x ade ker.. nak jug ade gethering juga.. tttteeeeettt...

... said...

huhu..encik ady, kalaus aya ada tersilap kata, saya minta maaf

@_@"

takde niat.tapi kalau pasal lauk tu,kalau cara yang sediakan tu tak betul, saya minta maaf.

huu.. saya ikut selera perut saya je

n__n"

minta maaf ya.

Mat Gebu said...

Waahh...bessnyaa.sama2 ady...seperti kata blogger2 dulu kala...just be your self.... insya allahh..kita akan lebih dipandang tinggi..pakcik mat pun berpegang pada resmi padi, semakin tunduk semakin berisi...sebab aku kan gebu, jadi sesuai lahh kata perumpamaan tu.

♥yaya budak suka embun♥ said...

HANYA MAMPU PANDANG DARI UUM JA - -'


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI?

KLIK SINI : YAYA ASAL MANA?

nora amila ghazali said...

dasyat owwwwhhhhh... paper mana nie??

@mel said...

pas nih ady wak masuk tebisyen la kot noh.....

kuaq kat melody baru kontrovesi sikit...
huhuhuhuhuhu....

baideway.. tahniah kt suma tahniah kt diri sndiri....idop KBU...

Masrini Karim said...

congrate ady..bangkit dari kesedihan..teruskan berblogging..n i will always be ur silent reader..remember!!!best man win..=)

Sunah Sakura said...

masa gath ni...abang tak sihat kan?