Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!
 Aku kagum dengan beliau sebab beliau sudi berkongsi kemahiran yang beliau ada untuk org lain..kemahiran yang mungkin org lain tidak ada... Dan sebab beliau jugalah aku mula berminat dalam dunia yang bukan aku rasa bukan jiwa aku..Entri2 yang beliau masukkan jua bukan bermusimn..hari2 pun orang akan menelitinya..Keperibadian beliau yang begitu berserderhana..yang tak ramai orang ada..sifat baik hati dan bantu membantu turut aku kagum..beliau suke nak tolong blogger2 baru untuk naik dan beliau akan rasa puas hati kalau mampu tolong bloger tersebut...beliau tak letakkan jarak antara blogger baru dan lama...beliau punya trademark iaitu tanpa sempadan itu sudah membuktikan jauhnya pandang beliau dalam apa yang beliau lakukan...Dan blog sepertinya itu memiliki nilai yang agak unik..tidajk mempunyai banyak kontroversi berbanding blog2 yang lain..ini sekadar apa yang aku nampak...jika lihat keperibadian pemilik blog, mesti ramai yang akan senang hati dengannya...apa pun aku harap aku leh jadikan beliau sebagai mentor aku dalam dunia blogging ini :)

Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !! 
Buktinya....aku akan selalu intai beliau punya blog..err...macam mana eh nak buktikan yg lain2..ok2..beliau ada aku letak kat list feed aku gak...so setiap kali aku bukak blog aku..aku akan nampak beliau gak.Aku sanggup memandu sejauh berbatu2 semata2 untuk berjumpa dengan beliau


Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??
Sejak bile?? 3 bulan jer..ahahahaha...sebab aku baru 3 bulan akftif blogging


Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
beliau merupakan blogger masak2...errr...sedenak tempat tiggal die...try korg search sedenak..korg akan jumpe muke beliau terpampang...


Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?
Rasanya beliau tau kot..tapi beliau malu2...alah...kalau tak sebab beliau aku takkan minat nak masak2 neh...


Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
dah jumpe..hehehehe..then masih ada soalan berbaki
1- Aku comel tak?
2- Ko rasa blog aku leh pegi jauh ker?
3- Nape mahal sangat jemari ko?
4 - Ilham ko dalam blogging?
5- blogger baru yg ko rasa akan naik ? (aku harap ko akan jawab ady budika)

Tolong tanyakan bagi pihak aku BEN...

Blogger yang aku kagumi itu adalah MAT GEBU

so sape2 nak join gak..sila singgah kat---> SINI




14 comments:

Mat Gebu said...

pengsannnn >_<

Miss Ran said...

oh my sifu..ske jgkk

Sunah Mohammad said...

oh pak cik mat ku sayang~~~~~~~~~~~

Masrini Karim said...

hehehehe..agak dah...idop sedenakk..idop kulai..hehehehe

HAJAR hasan said...

hehe~ pak cik mat. ;)

Adzriel AB said...

ada 2 blog ye? hebat.

Lulu caldina said...

baru 3 bulan blogging follower dah 782? hebat tu

.::cintabungablogspot::. said...

dtg singgah dari segmen abg ben jugak :) jom terjah cintabungablogspot :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Erra Kyra said...

NI mESTI Suke makannnnnnn..huhu^^
kalo nak mmengaku.jawab lah kat blog saye.=P

mas saari said...

salam singgah..
nak tengok blog sape yg anda kagum!

ilham_un said...

mesti minat masak nie..untung sunnah...:)

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari segmen BEN ASHAARI

rajin2 singgah ke my entry ye

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

NiSha said...

singgah lagi tgok blog saper yg diminati.. dan disayangi..

http://heandsheloves.blogspot.com