Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Menyahut cabaran Bro Ben Ashaari....




Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
◙ Kerana hasil tulisannya yang berjaya mencuri hati aku nan kering ini~~


Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
◙ Rasanya tak kot..err..sebab aku meluahkan sebelum aku jumpe n kenal orgnya..err...so luahkan sebelum jumpe..err...kan tak tengok fizikal tu..errrr


Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
◙ Mata..tah...♫ ♪♫ dari karana mataaaaaa.......yang memponyai kuasaaaaaa...owhhh aku terguda..aku terguda terkuciwaaaa♫ ♪♫ 


Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
◙ Tak setuju...tu tandanya die terpaksa habiskan segala makanan yang dimasak...sedap ke tak ker..kene hentam sampai habis..errr


Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
◙ Aku kacak sangat2...tapi aku tak playboy pun...errr.....so terbukti...


Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
◙ perempuan idaman..perempuan yang mampu menjadi suri hidup aku..tak kira la susah ker senang ker..janji die setia....


Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
◙ hehehehehehehehe...kalau yang lom ada pasangan??? susah nak jawab ni..la la la la


Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
◙ sangat2 berpuas hati..aku tough, comel, rambut kerinting, dan memiliki warna kulit idaman setiap wanita~~


Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
◙ kalau rasa itu yang mereka inginkan...errr...aku tak berani nak komen lebey2..ahahaha


Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
◙ errr...mana bambam neh?? tolong jawab jap..ahahahahaah



So siapa2 yang nak join gak...sila klik

---> SINI






______________________________________________________________




31 comments:

Miss Ran said...

entry yang perasan sungguhhh

AdyBudika said...

mis ran..aahha..selalu pun ko komen kan..ahahah..nak kene wat top comentor neh..eheheh

aDisH.sHidA said...

wah wah wah mcm kenal je sapa dia tu

Sunah Mohammad said...

dari tadi fikir nak komen ke tak..hahaha~ tapi nak tanya..."suci hidup" ke "suri hidup"?

faraa halim said...

ieee perasan kacak haha

AMMAR YASIR said...

Pergh!!!! Jawapan artis tu...hahahaha

Qaseh dalia adelia said...

ceh perasan lebeyh ni haha...papepun semoga bhgia ngan sunah wawawa

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mak aiii.. kacak ka?.. muahahah..;p


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

~...AmALinA....~ said...

Kerana hasil tulisannya yang berjaya mencuri hati aku nan kering ini~~

wahhh cam tauuu je...weeeee semoga bahagia.. jaga kakak saye elok2..kih3

atiEy_[azHa] said...

haha ! suka jawapan ni . santai aje . ewah ! ..

Golden Rose said...

xpela sekali sekala masuk bakul angkat sendiri apa salahnye kan..kan..kan..
salam perkenalan....

TeratakAzmi said...

haha..
aku pun rasa entry ko perasan jgk.. hahaha.. tapi, walaupun perasan, dah ada mata air d hati.. ok lah tu kan?

;)

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

baru menjengah..

sukelah..blog yang santaiii

=) keep it up

ryder said...

salam perkenalan dari ben..n follow!! singah sini

YanaMIB said...

jawapan ikhlas..wewiittt~ sunah baca tacing tacing kesat² air mata =P

AdyBudika said...

Hadoi.....ahahahahahah...memalukan..nak edit kira aci tak?? eerrrrrr

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

tumpangggggggggg lepaking sini!! dari segmen abam ben .. adoi jawapan menusuk paru2 :( gedik sungguh ..

fami mahat said...

ady, suci kering lagi okay kantoi. dari ular sewa? adoiii terguling2 aku rasa orang gelakkan typo tu.... sentol betollll la, malu aku XD

regards,
FahmiMahat

HafizRahman.com said...

sorry bro..haha..aku dah edit entry tadi...dah gtw tu blum confirm...buat2 gempak ja bagi orang kenal KBU..ahahaha

Huszaini said...

Hangatnya percintaan! hehehe.. mesra dalam diam!

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum Ady..Nadh melawat dari segmen enchik Ben. hebat sekali pilihan kamu. nadh doakan bertemu dengan pilihan kamu tu dan berbahagia keakhirnya.. :)

dnie_comey said...

salam kunjungan sari segmen BA...
simple n sempoy je entri nie....sedikit perasan tapi menghiburkan.... *_^

dnie_comey said...

salam kunjungan sari segmen BA...
simple n sempoy je entri nie....sedikit perasan tapi menghiburkan.... *_^

b a m b a m ' s said...

hahahahah.. nak aku jwb ker??!!! sekejap lagi aku jawab nooo~!

hahahahahhahahhahahhaha..

aku bocoq rahsia ang nnt!!! lalalallala~

b a m b a m ' s said...

jawab dah aih.. tak sempat tngu time nak publish dahh.. =_='


Terjah jom!: Meh klik SINI kalau nak tahu jawapan last ko! :D

sharina said...

wahh sweet nyer,,semoga bahagia ke anak cucu,,,hehehehe

♥yaya suka embun♥ said...

pak pak kebum kebum :p

FRESH ENTRY :LELAKI VS PEREMPUAN KERANA FIZIKAL?

NiSha said...

ttteeeeeeettttt
hati ady dah basah.. tanpa dismbah air wawawawawawa

ilham_un said...

jalan n baca kat cnie lak

Cik Kamoo said...

hehehe masuk lif tekan sendiri kan...huhu

Adzriel AB said...

matamu menawan hatiku..he..he..