Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, March 2, 2011

Eh, Kenapa Traffic aku hari nie pelik lak?

Saje gatal2 bukak traffic untuk hari ni.. Sebelum nak tinggalkan opis... Eh!!!!
Pelik lak hari ni punya traffic..errrr.... Kenapakah??? tak pernah2 pun aku dapat macam ni...errrr...semalam naik sikit berbanding hari sebelumnya..tapi hari ini dah lebih lak dari semalam punya..walaupun lom sampai pukul 12 tengah malam :)

yang nie yang semalam punya....

*Semalam punya unik..errr ( klik kat gambar untuk membesarkan image)



*Unik untuk hari ini, setakat jam 1petang.(508 unik)( klik kat gambar untuk membesarkan image)



*Ini post yang paling banyak org view hari ini.( klik kat gambar untuk membesarkan image)



*Ramai yang jumpa blog aku dari page Nenek Gebu..errr.( klik kat gambar untuk membesarkan image)



Adakah blog masakan lebih mendapat sambutan dari blog aku yang banyak cite pasal benda2 yang bercampur aduk ini???

Ini membuktikan yang blog otai2 memaikan peranan penting dalam mempromosikan blogger2 baru macam aku!!!!

Sebab lihat kat refferal ada dua blog milik otai kat situ penyumbang traffic aku :

--->Nenek Gebu

--->BRO BEN ASHAARI

Apa pun..korg jangan nak segan silu nak tegur2 otai2 k..diorg akan membantu..bukan menjatuhkan :)


Thanks kat semua yang sudi singgah kat blog aku neh :)



.......................................................................


9 comments:

Nour Akmal said...

bestnya ady...!
dapat traffic mcm ni..=)

AdyBudika said...

amal..errrr....tempias blog org2 yang ternama..errrr

Sunah Mohammad said...

hish! abang lupa ke abang join segmen enchek ben! :p

SaYraH WonDerLanD said...

Perghhhhh 650 view terus. Part memasak plak tuh. ! Lepas ni kerap la masak lagi

... said...

as salam.
woa!!
hehe~ pelik2 juga~
tapi memang betul~ kalau kita rajin ada kat blog2 otai ni, nak2 kalau kita bagi komen yang boleh menarik perhatian pembaca, memang lagi ramai yang akan view profile kita~
dan dah tentu la pegi ke blog kitaa~
yazzaaa~

eh~
encik matt suka kerang ke? yang ku tau encik ebn suka kerang. tapi malangnya internet lembap.
maka kerang saya tertinggal dalam entri tanpa sempat dapat saya bawa g jalan2 kt blog orang lain.
er...kerang

=__="


new entry:

makan kerang? kotornya di mana?

cik_hani said...

salam ziarah..da follow cni..perghhh siok kot dapat traffic macam 2..jeles T_T

nazrul ashraff said...

haha..sama la...hee..mula2 pikir..url tiffinbiru ni sp..haha..rupanya jadi bloglist kat situ..haha..suka giler..

Mat Gebu said...

Tahniah ady...refferal dari blog Ben tu tak leh delete eks, sibuk argh..haha gurau jee, alah aku tulis ni pun bukan ben kesahh...ye tak...releks jgn stress ben...nanti cepat tua...

Anonymous said...

eerrr...ady ade traffic...mch polis traffic ek...jgn beri summon kat aku k..