Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 13, 2011

Kenapa aku nak upload pic nie tak lepas kat FB????

Hadoiyaa...Setengah jam gak biarkan loading nak upload pic nie kat fb..tak lepas2 lak..cadang nak wat profile image...huhuuhuhuh... Kat sini leh lak aku upload..apakah maksudnya????


21 comments:

cik pulau said...

ahahhaa.. nice pic..
abg ady.. letak dalam frame terus pic ni..lalala~
takleh nk uplod kat fb takut nt fb hang sebab nanti komen beribu masuk.. hahahaha..

sweet la.. ^^,

ku izzati said...

suwiitttt~~~

Miss Ran said...

tuan punye badn tak kasik kot..blog takpe hahaha

... said...

as salam..
wah! comel je!

=)

hm..pict tu saiz besar sanagt kot?
kalau lebih dari 1mb, memang berat nak upload. cuba tengok kelajuan download dengan upload. biasanya donwload yang bermasalah

=)

sweet nya =)

Sunah Mohammad said...

erk!

~...AmALinA....~ said...

so sweet... hamboi suka btol ye abg,, smlm dh letak,, arini letak lg.. nk buat profile pic plak tu..kwang3 dah jatuh hati kah??=p terharu(bg pihak kak sunah) larikkkkkk

shahjiehan said...

amboi2...

ade ehem2 ke ni..

gmbr beharga..mesti la berat

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

maksudnya, gmbr sunah tak dibenarkan la upload kt fb.hehe

NadiRah said...

kak sunah terkedu lah..
hehehe

Sis-Lin said...

kekeke...eh ady, ko saje je nak blur kan gambo tu ke atau sbb mmg blur....???? takut skandal eks?? hahahaha

mmg sesuwaiiiiiiiiiiiiiiiii

rosmina samin said...

Cik tu tak restu sbb itu tak dpt hehehe... psstt nape gmbr tu blur sgt Ady??? bagi gmbr yg terang benderang, confirm lepas kat FB muahaha ~~sekian^^

Huszaini said...

cinta blogger??? kalau bleh kat fb cinta fb??? hehehehe

ieyba said...

femes deh kak sunah..hehe

Cik Sara said...

hahaha..ady tak dapat keizinan sepenuhnya lagi dari sunah, tu yang tak dapat upload di fb..kih3x..

Faris said...

ady, tak boleh sebab internet slow atau saiz file yang besar? takpe la kat sini ok juga.

Dunia Faris Adli

~CiK TiNieY~ said...

senyum lebar sampai ke telinga abg ady...;)

Mat Gebu said...

ehem ehem...

Kasawari said...

uhuk uhuk..!

siti hidayah said...

ehem. sweet lah :D

udin said...

ehem2.. ;D

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

hehehe. like like like 1000 kali