Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 21, 2011

Macam Iras lak SALMA MENTOR 5 dan ELLY MAZLEIN ( Video Konsert 3 Salma )


Dua-dua orang nie pun aku minat.. Kalau Elly Mazlein semua sedia maklum sebab kecomelan dan kemanjaan die.. Salma lak baru muncul dalam hidup aku..hehehehe..over lak aku neh.. Dua2 pun minat gitu2 je sebenarnya... 

Tapi masa tengok konsert ke3 malam tu..nampak macam dua org nie seiras lak..errrrr..try kita belek2 :)


*Salma Mentor 5

*Elly Mazlein

Dan saksikan persembahan Salma untuk Konsert ke3 ...perghhhhhhhhhh




12 comments:

incik mumu said...

macam azwaliza azman jek.. pembaca berita tv3 tuh~~.. ta caye cer try gugel.. hehehe..

Sunah Mohammad said...

eh.........okie, sama sikit. hahaha~

cik gege said...

ada jgk terperasan smlm. kalu perasan lg certain part suara dia pun ada yg sama ngan elly mazlein...

AdyBudika said...

mumu...aha..ada gak kan..heheh..perasan2..kene letak 3 org neh :P

Sunah..heheh,...iras banyak gak ..bukan sikit je :P

gege..hehehe..aha kan..dua2 pun comel n best :)

oja_alia said...

yup..macam same...tp elly mazlin lagi syookkk...=)

1st time tgk salma semalam...peh!ayat pertame..."mak,muke die macam eley mazlin tp elly mazlin kecik sikit..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ady..mungkinkah rambut yg di pakai nye smalam?..
kalau dia x pakai wig nampak lain..

AdyBudika said...

aha kan oja..heheh..sama la kita :)

Pinky..aha..betul gak tu..pajkai wig nampak lain..make up sama kot :P

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

yup..ada iras...samaa...sama...

c-tea said...

ade rupa..salma gebu lagi dari elly

HATYCIKNUURUL said...

aah abg ady,.ayh sy pon ckp,"si sape nme ni ade gye cm yg manje2 tu",.haha,.si elly mazlein die msudkn rpenyer,.hehe,.

mizzkechique said...

a'ah..betul2...mcm elley mazlein skit..

... said...

as salam.
ish~
nampak sama. cuma elly kurang tembam sikit kan?
macma dato' siti. ada rossa.oh~~