Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, March 22, 2011

"Mamat blogger tu menari baik punya lentik . adoi.. tak tahan aku tengok"

HAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHHHAAHHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
AHAHAHAAHHHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gelak tak cukup suara aku baca entri blogger tak berapa nak popular itu. Hadoi, setiap patah die tu aku imagine bukan2...ahhhahaha...mybe ada yang aku salah imagine gak...tapi tak kira la..janji aku pun ada imaginasi...ahhhha... selamatkan aku dari kehausan sebab banyak sangat ketawa...

Berbalik kepada blogger yang kurang popular itu. Boleh lak die mimpikan aku berrzapin secara lentik dan apabila malam aku akan bertukar dan mengejar dia..ahahahha...part ni paling aku tak tahan


"Mimpi aku dan rakan rakan menginap di berek tentera ... Atas apa tujuan menginap di sana aku tak pasti .. Rasanya ada show la kot .. Tapi aku tak terlibat laa.. hehe.. kenapa ?? Ada ke show zapin !!! Mamat blogger tu menari baik punya lentik . adoi.. tak tahan aku tengok .. "

"Tapi.. jeng jeng jeng.. bila tiba malam.. kitorng tak leh tidur.. bilik kitorang diganggu abis abisan.. mmg kitorang lari sana sini .. huwaa.. mmg evil dead laaaa.." 

Aku rasa baik korang baca sendiri la..aku gelak macam tak cukup perot dah bayangkan apa yang die mimpikan itu...Dan jangan terkejut bila ada dalam part mimipi tu ada yang betolnya...

contohnya :
Die sebut tentera...Tapi aku pernah jadi bomba...uniform gak kannn...mybe die stay kat balai bomba tempat aku keje kot...bomba lagi rare beb..aku leh pegang otak org accident yang berkecai sambil menyerang die..


Jangan tak tau..aku pernah join satu kumpulan tarian (kawan aku paksa sebab tak cukup team)..fansuri namanya, aku join diorg kejap jer..then aku kene buang sebab ramai cakap aku menari macam kayu..errr...siap dapat gelaran bomba penari k. (jujurnya aku tak suke nak upload pic masa neh..ahahahaha..malu) So part aku wat persembahan tu macam ada betol gak..tapi tak lentikkk hokeyyyyyyyyyyyyyyy


Korang baca sendiri la apa blooger kurang popular tu ngarot pasal mimipi die kat --->MIMPIKU YANG  MENGAROT!!! k..


*Aku cabar ko Ben buat vlog tarian!!! Ko Mampu???
____________________________________________________



11 comments:

mizzkechique said...

muahaha...lentik!!!

mynameismy said...

helo!
singgah dan folo blog blogger ngetop!;)

Sunah Mohammad said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha!!!!!!!! erk!

wee wetttt! mana satu abang dalam gambo tu~~ hahaha~

Azmie said...

lentik x hengat...!!

cik pulau said...

HAHAHAHAHAAHAHA...
opsss tak tahan,..sambung lagi.. HAHAHAHA.. okey seyes dah tak tahan.. nak gelak gk..sory la abg Ady.. tak leh nak bayang ni.. lalala~


psstt..abg Ady merajuk ngn kembar cik pulau ke?? lalalaa~

mas saari said...

pernah jadi bomba ye?
husband Mas bomba tau!

AdyBudika said...

mizz..ahahahahahha

my neme is mine...hhhe..thanks2...

sunah..sudah!!! ahhah...cari sendiri :P

Azmie..ahahha..tu la...

cik pulau..errr..sape eh kembar cik pulau?? errrr

eyqasara said...

kihkihkihkihkihkihkih.... hadooooiiiiiii...... klu bayangkan mmg berguling gelak nie... hihihi....

Mat Gebu said...

Cayaaa lahh ady...hahahaha...penggsann >_<

Sunah Mohammad said...

hahahaha~ hurmmmm...yang mana ek...menyorok belakang langsir tu ke??? :p

... said...

as salam..
ekeke~
kantoi.encik ady boleh menari~
haha. betul la tu kata encik ben. mana tau boleh menari zapin.
nmantap!!
haha encik ady yang duduk paling kanan kan?
haha. tengok misai dah tau~

=p