Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 13, 2011

Nampak gayanya lepas nie dah tak leh nak wat contest da kot..huhuhuuhhuh

Sekali lagi nak mintak maaf..Untuk peraduan sebelum ini ... jika ada ketidakpuasan....Ady memohon jutaan maaf..itu yang mampu Ady katakan......

Buat semua yang telah telah disenaraipendekkan itu..seramai 13 org.. Ady mintak emailkan alamat surat menyurat...dan juga number telefon untuk dihubungi...

Harap tiada lagi yang berkecil hati...  Jadi pemenang utamanya akan tahu apabila tiba hadiahnya..dikalangan 13 orang anda...

Jadi terpulang kepada anda untuk hebahkan atau tidak kemenangan anda ini.. Yang pasti Ady takkan umumkan disini....

Senarai 13 orang itu ada disini ---> Senarai 13

dan emailkan ke ---> soleh@tv3.com.my


Sekali lagi ady mintak maaf jika ada yang tidak berpuas hati....

◙ Lepas nie kene berhati2 kalau nak wat contest..huhuhuuhu..peringatan untuk semua gak k..◙ 

*Buat yang masih tak berpuas hati dan inginkan apa yang ditawarkan tu..sila2 la email gak eh :)



14 comments:

taufiq helios said...

buat la lagi..nk join lagi :) hee~

Sunah Mohammad said...

...


(merajuk)

Miss Ran said...

erk slh bace la tuh hehe
p pujuk akak sunah tu=P

GadisGula-gula said...

DONE.. thanks~

~...AmALinA....~ said...

majok jugakkk

♥Adinda Nurul♥ said...

nak majok gak~huwa~

Along Usop said...

...

ala.. buat la... buat la.. =,=

b a m b a m ' s said...

awat ceq??!

eddy syrol said...

baru perasan listed.. lama tak buka blog..thx ady

Mama Zharfan said...

me dh email my details :)
tq tau sbb sudi pilih me as one of top 13

nak berangan dpt froggy jap hehe

ady : jgn serik buat contest, kalah menang adat bertanding..semua kena accept la..mana boleh tak puas ati..me pun selalu jer kalah even me join byk contest pun, tp me terima je, kena move on lah kan..that's the spirit of a true comper!

cheers!!!

nak menang purse clarks ori? jom vote!

eddy syrol said...

kesian encik ady... lek sudah... bukan senang nak puaskan hati semua org kan... truskan usaha murni anda, nak join lagik.. :P

... said...

as salam..
aik?
kenapa tak umum kan?
yang penting, jangan patah semangat ok =)

er..encik ady.hehe..awal pagi tadi, ada jumpa link torrent hikayat merong mahawangsa. magnet link..

oo..cepat je piratenya keluar..saya sedang menohan gelora untuk tengok sendiri/download

=_="

ady, buat contest yang pasal teka2 la ya lepas ni? tengok ramai blogger suka main teka2

=)

Dda Ly said...

hihi jgn putus asa..lenkali, buat yg lebih baik..:)

meh ke rumah..
~plastic surgery follow up~
keep in touch ye..♥♥♥

Faris said...

buat la lagi..baru nak join..

Dunia Faris Adli