Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 7, 2011

Pelase...Aku dah tua... Tak leh terkejut2 sangat..Errr...

Tadi ada bukak satu blog nie..tertarik dengan tajuk entri die....cepat2 la aku kelik kelik kelik~~~~ beriya neh nak baca entri die....

Sekali aku bukak jer!!!!! MAK OI!!!!!!

*Tadi muke macam ni la..comel tapi terkejut

HADOI YAA....Bila umur dah lanjut neh...mudah saje terkejut2 neh..errrr...

nak tau ape???

Muzik backgound die!!! dah la speaker pasang tahap kelantangan yang paling maksimum..... terus automatik pakcik sorg neh tekan simbol x kat atas sebelah kanan tu...So..pengajaran kita semua eh..jangan wat org tua macam ady nie terkejut selalu k..

tak baik tau......errr...



*Dulu pernah gak letak lagu kat blog..tapi atas nasihat beberapa org..ady remove dengan rela...


________________________________________________________________


22 comments:

Sunah Mohammad said...

kesian abang saya yang dah tua ni....ish ish ish...

ku izzati said...

owh uncle ady..tamau terkejut2..xbaik utk cik jantung..

AdyBudika said...

dah agak sunah atau izati yang akan mula komen2..ahaha..hehee..semput neh..terkejut tak habis lagi

IftiMonstaa said...

kikikiki ! kesian pok cik. mujur tak keno cardiac arrest

Nisa' Pasir Gudang said...

speaker volume tu jgn tarikss sampai ats... separuh dah la ek~

AdyBudika said...

ifti..hehheheh
Nisa..blog nisahkah yang pakcik bukak???? :P

yna fazlyna said...

au au.. cian bro.. yna pun tak berapa suka blog yang ade lagu ni.. dulu buat gak tapi dah remove tok keselesaan pengunjung blog

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/ohh-tidak-blog-ku-bukan-blog-cinta.html

Achu said...

haha bukn pasai tua tu...pasai tekejut tu....haha

Sunah Mohammad said...

eiks, Nisa' Pasir Gudang???? cam kenai ja...wee~~

Citarasa Rinduan said...

alhamudlillah..
sampai skarang tak pernah bubuh lagu2...
takut tak ada yang sudi jengah...blog citarasa rinduan

Nurul Mazni said...

cian pak cik yer.. nanti jgn lh bukak volume speaker tu kuat2.. pasni amalkan bukak pelan2 jer.. ngee~ gurau jer
Mohd Sukur Ibrahim

nIsYa said...

nasib grandpa ady tak ado heart attack! Ekekeke sya pun da remove lagu. Srabut bace smbil dengaq lagu hehee

cacing said...

takpe bro... tu latihan tuk jantung tu... bagi lagi kuat.. heee

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehee...ciannya ady.terkejut ea? spttnya, klu nak letak music kt blog, letak la yg lmbut2...yg bole telinga sedap mendengar. lgu kt blog ady dlu best..feel jer dengar. nak2 lg bila bca entry yg ngam ngan lagu. naz pn dah remove lagu..heee

Ummi said...

Salam Ady...waaah pepagi tgk muka comeiii terkejut gitu...mcm kucing lapor jek...nasib bukan rebit manja...hahahahhaha

Mat Gebu said...

comey kucing tu..

Cinoi said...

Sama la, x brapa suka dgn blog yg ada lagu. klu lagunya sedap didengar ke apa ke,kene ngn ktia ke ok gak tu. tp x suma org suka dgr lagu yg kita suka.

yoi said...

hahha lepas ni ade kek org sakit jantung sebab blog walking. :P

nazrul ashraff said...

kesian..sob3x...nasib baik tak ucap takziah pagi2 ni.hee

aDisH.sHidA said...

shida pun x bape suka masuk blog yg ada lagu pastu ada widget yg ganggu pemandangan bila nak baca or klik older post...

Anonymous said...

hahaha..dok bayangkan muka ady cam kucing tuh..eardrum masih ringing tone..hahaha

... said...

as salam..
adoi..
nasib baik encik ady tiada penyakit
jantung.haha.kalau saya la, kompem pengsan.sensitif

dub dub, dub dub~
bunyi jantung encik ady kerana terperanjat =p


ohh.lepas ni encik ady kena tutup sepiker dulu la ya. takut terkejut lagi.hoho

iklan :

tiada =p