Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 21, 2011

Satu kisah Gathering Blogger Utara, Berita TV9 dan Anak Yatim... Aku ditertawakan T_T

Baru sebentar tadi aku membuat panggilan susulan terhadap News Team tv9, ini adalah untuk mendapatkan kepastian dan bertanyakan mengenai status permohonan liputan yang akan diadakan sempena Gathering Blogger Utara... Namun deraian tawa mengiringi perbualan...

Aku : Hello...boleh bercakap dengan "polan si polan"

Dia : Kejap yer...


Tunggu dalam seminit...

Dia : "Polan si Polan"takde la encik..die keluar set..ada nak bersiaran untuk news pukul 12tengahri..boleh saya tahu ini berkenaan ape?

Aku : berkenaan BLOGGER UTARA DAN ANAK YATIM SINARAN KASIH...

Dia : gelak terbahak2...

Aku : errr...kenape yer cik?? (pelik)

Dia : email awak yang sebelum ini kami semua dah baca. semua pun team kami gelak besar..

Aku :( gelak jugak)...ahahahahahahahahahahaha..malunya saya cik..ahahahahaha

Dia : ok, sehari sebelum event, kitorg akan call pihak encik balik (gelak tawa die masih tersisa)

Aku : cik, terima kasih..errr....simpan gelak tu cik..kang org lain call cik asyik gelak lagi...errr

Dia : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH



Mesti korg tak faham kan nape "dia" gelak non stop bila aku sebut pasal tujuan panggilan aku??

Ok, begini kisahnya, sebenarnya sebelum ini aku ada emailkan surat aka proposal untuk mendapatkan liputan berita tv9 untuk gatering yang kami akan anjurkan.. Namun terdapat spelling error dalam email tersebut.... Kesalahan taipan adalah seperti dibawah :

Perjumpaan Blogger Utara Bersama Anak AYAM
(kalau fikir anak ayam yang binatang tu takpe, sekali fikir anak ayam lain)


So ade gak ker nak tumpang gelakkan aku??? errrr..silakan

Poster dibawah detail mengenai gathering nanti :


semua dijemput memeriahkan majlis






22 comments:

aDisH.sHidA said...

adyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...anak ayam..sapa bapak n mak ayam tu...bahaya weeeeeeeeeeeeeeeeeei

kiera'sakura said...

ira pown gelak cm nie ady.... hahahahahahaha

♥LyNnDa♥ said...

hahahah...tumpang gelak jap...

Syuhadah Razali said...

hahahhahahahah,,,,,,tumpang lalu...hahaha=)

mizzkechique said...

muahaha...hahahaha...hehehe..
anak la ayam..anak ayam turun seploh..

maap tergelak..

~...AmALinA....~ said...

hahahahahaahhaahhahaah gelak guling2~
jauh kot yatim dan ayam.. hadoiiii tu la xnak check dulu sebelom anta..hahahahahaha gelak lagi...=p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahahahahaha.............


Nak gelak lagi walaupun ritu dah gelakkan ady hahahaha

putrifayad said...

hahaahha...:)

shida anwar said...

nasib x kena reject terus...hihi

gadis kepastian said...

hehe anak ayam terus 2...hahaha

wah wat kat utara eh..nak join pown boleh kew??

gk cuti time 2..

storyfromme said...

hahahahaha...tumpang gelak!

Cik Z@i Pen@nG said...

mihahahaha...lawak lawak

puanbee said...

hehe cam mana lah leh silap tu ..ish tk pe belajar dr kesilapan :)

nora amila ghazali said...

hahahahhaha abg ady... hahahahah anak ayam... hahahahaha.. tak boleh nk brhenti la plak... hahahahaha

cik yuz said...

nak gelak sket jer.......


wakakakakakakakaka (sambil guling2)

Along Usop said...

er.. adakah anak2 hayam milik CikYus ngan Mem Ikar?? ngehehehe

zuwaidah said...

typing error yang boleh dimaafkan..nasib baik dia orang faham hehehehehee

Golden Rose said...

hahahaha...sabo je la..

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
sorry2...x leh tahan gelak..
mesti segan gler... naseb baek through tepon jer.. klau face 2 face,,x tau la cam ne malunyer..
ok2..nk sambong gelak...
HAHAHAHAHAHA...
sowy ag.. (^_^)

... said...

as salam..

encik ady,
ini..












ini typo yang saya paling suka hari ni!

ahahahaha!
er..jangan marah..

ahahaha.
adoi..senak pwrut tergelak jap.adoi..
macam mana boleh terkeluar anak ayam ni

adoi.
sakit perut

Mat Gebu said...

Hahahahaha...ady ni kann..memanggg.

AdiSuda said...

adoiiiiii..ady..ady..patot la pown..ingt kn sal ap la td kn..huhu..thnkz ady..^_^