Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 12, 2011

SEDENAK... Maafkan aku...

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Otak masih biol...adoi...tu la..tak pernah ada masa...so time2 nak jalan jauh ni la baru nak fikir pasal keadaan kete kan...Tayar kete dah terlalu botak dan merbahaya, kalau ady yang botak kira ok lagi...macho...ini tayar...aduhhhhh

*korang nilaikan sendiri tayar kete ini..grrrrrr

So aku last minit ambik keputusan nak gi bengkel kete dan tukar tayar sebelum pegi ke gathering SEDENAK. Maafkan aku sedenak...aku mungkin akan tiba lewat..huhuhuhuuhuh..

Dan aku jugak nak ke segamat dan jum heboh danga bay..So macam nak keen sewe hotel murah ni..adoi...arghhhhh..tak suke tak suke...Insyaallah...Nantikan aku semua warga johor :P



__________________________________________________________________


14 comments:

Sunah Mohammad said...

bikin saspen pagi-pagi..-_-"

meaw said...

tudia aihhhhhh tayaq, membahayakan toi abg ady ni haaaaa....pape pon, take ur time,jangan gelojoh nak sampai je ..be careful on the road :)

c-tea said...

abg ady ni jarang cek tayar ye..takpe-tak pe..biar lambat asalkan selamat

~...AmALinA....~ said...

ingatkan xpegi...=p

Muslimah Optimis said...

meaw : mana ada words tayaq??? taya la without "r"..xtukaq "r" tu jd "q"...hihihi....

tc abg ady...

Faris said...

"ady tak check ke tayar sebelum nak bertolak? takpe2..macm c-tea kata, biar lambat asalkan selamat. Johor Bahru tgh musim hujan sekarang ni. Hati2 bawa keta."

daripada
Dunia Faris Adli

HATYCIKNUURUL said...

berhati-hati d jlnraya,.kak sunah tggu dengan hati rela,..kih3,..jgn marah,saje nk ngusik,.hehe

Miss Ran said...

sunah da cuak..risau si ady tak dtg lalalala

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

adoii~ teruknya ady. ni ke tayar kete ady?

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/sekuat-mana-cintamu.html

gosip korang berdua

... said...

as salam..
wah! tayar botak.
bahaya tu. macam mana encik boleh pandu sambil tak tengok keadaan tayar?
wow. mujur tak jadi apa2.
moga selamat pergi dan pulang

=)

er..boleh minta tolong? tandatangan salma?=.hehe
hehe

rosmina samin said...

Yay chomelnyer tayar tu ^^.... bgsler dh touch up tayar tu... nanti pak cik2 baju putih nampak... surat cinta dapat ngengenge

meaw said...

kak aimaa: hehe...satu lagi kak aimaa...motoq,haha!

cik pulau said...

perhh.. tayar oh tayar.. lalala~