Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 19, 2011

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri? Review 1 (merangkap follower ke 777)

Beliau yang Ady maksudkan adalah ---> hanim azhari....

*header milik Cik Hanim kita :)

Melihatkan header...adakah pemilik blog ini meminati Detective Conan?? waaaa.... ker ini analogi untuk pemilik blognya yang misteri??? Owhh...rupanya die mengajak kita untuk menyelami liku-liku perjalanan hidupnya :)

Blog miliknya tak berat dengan gadjet yang bukan-bukan..senang loading..so tak jadi masalah dan tak memberi kita pluang untuk close blog die sehingga kita baca entrinya :)

kalau sekali pandang, ady tertarik dengan jam yang ade kat blog miliknya..ahahah..comel sangat..terleka lak ushar jam itu :P

Setakat tadi ada 104 follower... Dan ady gerenti jumlah ini akan bertambah dari semasa ke semasa..sebab tengok empunya blog pun ada usaha untuk memajukan blog miliknya....

Pemilihan warna..heheheeh..nampaknya suke warna macam ady jugak kan..hehehe..warna hitam..n ada hijau gak..errr....

Mengenai entri...die rajin gak update entri...banyak gak info yang die kongsi..macam info ini :



Die ada gak buat segmen tau..kalau nak tau segmen ape..leh la belek2 blog die :)


Nak lebih2..apa kata korg try singgah2 blog milik hanim ini....

Urlnya adalah ---> http://speckygurlz.blogspot.com/


_________________________________________________________________



3 comments:

Sunah Mohammad said...

erk! taip lagi sekali...:p tak jadi lah....peristiwa tadi sangat lawak...hahahahahahaha~

Bella Bell said...

segmen bloglist kan??hehhee

hanim azhari said...

ooitt blog sye ke tu ?

*pengsan*

ady mekasih banyak2..terharu gile ;)